Rigone in Chianti, Oversiktsbilde
Rigone in Chianti, Herlig bassengområde
Rigone in Chianti, Herlig bassengområde
Rigone in Chianti, Blomster i hagen
Rigone in Chianti, Herlig bassengområde
Rigone in Chianti, Gazebo
Rigone in Chianti Populonia - uteplass
Rigone in Chianti, Populonia - uteplass
Rigone in Chianti, Populonia - Alle leilighetene har egne uteplasser
Rigone in Chianti, Populonia - Samme stil i alle leilighhetene
Rigone in Chianti, Populonia - kjøkken
Rigone in Chianti, Populonia - soverom
Rigone in Chianti, Populonia - frukt og utsikt over landskapet
Rigone in Chianti, Saturnia - stue
Rigone in Chianti, Saturnia - soverom med utgang til hagen
Rigone in Chianti, Vulci - inngang
Rigone in Chianti, Vulci - overbygd uteplass i hagen med bord og stoler
Rigone in Chianti, Vulci - uteplass
Rigone in Chianti, Vulci - stue og kjøkken
Rigone in Chianti, Vulci - soverom
Rigone in Chianti, Vetulonia og Cerveteri er like leiligheter
Rigone in Chianti, Vetulonia og Cerveteri er like leiligheter
Rigone in Chianti, Vetulonia og Cerveteri er like leiligheter
Rigone in Chianti, Vetulonia og Cerveteri er like leiligheter
Rigone in Chianti, De 4 leilighetene i Tabaccaia har likt kjøkken
Rigone in Chianti, Spina - uteplass
Rigone in Chianti, Spina - stue
Rigone in Chianti, Melpo - uteplass
Rigone in Chianti, Melpo - uteplass
Rigone in Chianti, Melpo - stue
Rigone in Chianti, Melpo - soverom
Rigone in Chianti, Ansedonia og Tarquinia ligger i samme bygning
Rigone in Chianti, Ansedonia og Tarquinia - uteplass
Rigone in Chianti, Ansedonia og Tarquinia - uteplass
Rigone in Chianti, Ansedonia og Tarquinia - uteplass
Rigone in Chianti, Ansedonia - kjøkken
Rigone in Chianti, Ansedonia - kjøkken og stue
Rigone in Chianti, Tarquinia - kjøkken
Rigone in Chianti, Ansedonia og Tarquinia har like soverom
Rigone in Chianti, Ansedonia og Tarquinia har like soverom
Rigone in Chianti, Oversiktsbilde
Rigone in Chianti, Utsikt fra bassenget
Rigone in Chianti, Utsikt

Rigone in Chianti

Rigone in Chianti

Populær familiegård i Toscana nær Montaione. 9 pene leiligheter for 1-6 personer. Basseng med panoramautsikt og jacuzzi. Bakervarer til salgs hver morgen. Wifi. Gården produserer vin, olivenolje, grappa og honning. Gården har vært drevet i fem generasjoner. Barnevennlig.

Rigone in Chianti er et gammelt farmhouse fra 1800 tallet, som i 1997 ble omgjort til et koselig lite feriesenter med totalt 9 leiligheter. Leilighetene er fordelt over tre bygninger på eiendommen. Alle bygningene er renoverte og utstyrt med alt av moderne fasiliteter. Fasadene på bygningene er bevart i typisk toskanske stil.

Den første av de tre bygningene heter Casa Colonica og ble brukt til oppbevaring av utstyr, stall og bolig for gårdsarbeidernes familie. Ved inngangen til denne bygningen lå en mursteinsovn som ble brukt til å bake brød til hele landsbyen. Den andre bygningen heter Tabaccaia og ble brukt til tørking av tobakkblader, noe som var en verdifull avling i disse regionene. Den tredje bygningen heter Fienile og ble brukt som låve.

Panorama fra felles basseng (20×8 meter, 2,40 meter på det dypeste) og jacuzzi (2×2 meter). Lite barneområde i bassenget (3×3 meter) med fossefall. Bassenget og jacuzzien holdes åpent hele sesongen.

Bassenget er omgitt av oliventrær og vinranker og har rikelig med solsenger og parasoller. Lekeplass for de minste like ved bassenget. BBQ. Fin plass med langbord, lys og utsikt. Bilparkering. Utlån av 4 mountain bike’s, på forespørsel.

Rigone in Chianti ligger 1-2 km fra Montaione. 300 m til kolonial. I Montaione finner du butikker, restauranter, busstopp etc. Golfbane 10 km unna. Nærmeste togstasjon er Castelfiorentino (ca 10 km unna). Nærmeste flyplasser er Pisa og Firenze.

 

Om leilighetene:

Vulci (4+1)

Leilighet i andre etasje med plass til 4+1 personer. Privat inngang. 75 kvm. Grill. Kjøkken, stue med stor peis, 2 soverom og 2 bad med dusj og hårføner. Oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Privat overbygg (20 kvm) i hagen med bord og stoler, perfekt for å nyte utendørs måltider! Panoramautsikt over eiendommen og landskapet. Leiligheten ligger i bygningen Casa Colonica.

Populonia (4+1)

Leilighet som går over to etasjer med plass til 4+1 personer. Privat inngang. 80 kvm. Bakkeplan: Kjøkken, stue med stor peis og en bod. Andre etasje: 2 soverom og 2 bad med dusj og hårføner. Oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Privat overbygg (20 kvm) i hagen med bord og stoler, perfekt for utendørs måltider! Panoramautsikt over eiendommen og landskapet. Leiligheten ligger i bygningen Casa Colonica.

Saturnia (4+1)

Leilighet på bakkeplan med plass til 4+1 personer. Privat inngang. 65 kvm. Kjøkken, stue med stor peis, 2 soverom og 2 bad med dusj og hårføner. Oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Privat overbygg (20 kvm) i hagen med bord og stoler, for utendørs måltider! Utgang fra soverommet til overbygget i hagen. Leiligheten ligger i bygningen Casa Colonica. Saturnia er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Vetulonia (5+1)

Leiligheten går over tre etasjer med plass til 5+1 personer. Privat inngang. 75 kvm. Bakkeplan: Kjøkken, stue og en bod. Andre etasje: 1 dobbeltrom, 1 enkeltrom og 1 bad med dusj og hårføner. Loft: 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. Ett av dobbeltrommene har vifte i taket. Oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Privat overbygg (20 kvm) i hagen med bord og stoler, for utendørs måltider! Panoramautsikt over Elsa-dalen. Leiligheten ligger i bygningen Tabaccaia. Leilighetene i Tabaccaia er ganske like innvendig.

Spina (5+1)

Leiligheten går over tre etasjer med plass til 5+1 personer. Privat inngang. 75 kvm. Bakkeplan: kjøkken, stue og en bod. Andre etasje: 1 dobbeltrom, 1 enkeltrom og 1 bad med dusj og hårføner. Loft: 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. Ett av dobbeltrommene har vifte i taket. Oppvaskmaskin, parabol-TV,  safe og gratis wifi. Privat overbygg (20 kvm) i hagen med bord og stoler, for et glass vin eller måltid! Panoramautsikt over Elsa-dalen. Leiligheten ligger i bygningen Tabaccaia. Leilighetene i Tabaccaia er ganske like innvendig.

Melpo (5+1)

Leiligheten går over tre etasjer med plass til 5+1 personer. Privat inngang. 75 kvm. Bakkeplan: kjøkken, stue og en bod. Andre etasje: 1 dobbeltrom, 1 enkeltrom og 1 bad med dusj og hårføner. Loft: 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. Ett av dobbeltrommene har vifte i taket. Oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Privat overbygg (20 kvm) i hagen med bord og stoler! Panoramautsikt over bassenget og vinrankene. Leiligheten ligger i bygningen Tabaccaia. Leilighetene i Tabaccaia er ganske like innvendig.

Cerveteri (5+1)

Leiligheten går over tre etasjer med plass til 5+1 personer. Privat inngang. 75 kvm. Bakkeplan: kjøkken, stue og en bod. Andre etasje: 1 dobbeltrom, 1 enkeltrom og 1 bad med dusj og hårføner. Loft: 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. Ett av dobbeltrommene har vifte i taket. Oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Privat overbygg (20 kvm) i hagen med bord og stoler, perfekt for å nyte utendørs måltider! Panoramautsikt over bassenget og vinrankene. Leiligheten ligger i bygningen Tabaccaia. Leilighetene i Tabaccaia er ganske like innvendig.

Tarquinia (4+1)

Leiligheten går over to etasjer med plass til 4+1 personer. Privat inngang.  Bakkeplan: kjøkken, stue med peis, 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. Loft: 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. Oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Privat og overbygd uteplass med bord og stoler, for måltider! Leiligheten ligger i bygningen Fienile. Leilighetene i Fienile er ganske like innvendig.

Ansedonia (4+1)

Leiligheten går over to etasjer med plass til 4+1 personer. Privat inngang. Bakkeplan: kjøkken, stue med peis, 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. Loft: 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. Oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Privat og overbygd uteplass med bord og stoler, perfekt for å nyte utendørs måltider! Leiligheten ligger i bygningen Fienile. Leilighetene i Fienile er ganske like innvendig. Panoramautsikt over Valdelsa.


Priser

Samme pris for alle leiligheter. 3/4-22/5 22/5-3/7 3/7-28/8 28/8-18/9 18/9-30/10
Pris pr leilighet pr uke. € 815 € 950 € 1.130 € 960 € 815

Alle leiligheter har samme pris.
Prisene ovenfor er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag-lørdag. Kun ukeleie i høysesong, forøvrig minst 4 døgn.

Prisene inkluderer bruk av sengetøy og håndklær med ukentlig skift, Wifi, strøm, vann, gass til matlagning, en flaske vin og brød til frokost og croissant.
For € 7,00 kan vertskapet gjøre et innkjøp av mat til ankomstdagen for dere.
Prisene inkluderer ikke turistskatt. Denne skal betales kontant på stedet.
Gratis utlån av babyseng og høy-babystol (må bestilles på forhånd).
Leilighetene er uten aircondition.
4 mountain bikes er tilgjengelige for utlån.
Bakervarer selges på døren hver morgen.
Vertinnen kan kjøpe inn varer til gjestene til ankomstdagen.
10% rabatt på golfbanen i Castelfalfi.
I lav og mellomsesong kan man bestille frokost for € 12,00. Minimum 2 personer i 5 dager.
Ekstraseng koster € 80,00 pr stk, pr uke.
Obligatorisk sluttvask koster € 80,00.
Hunder aksepteres. Kostnad € 50,00 pr hund pr uke. Må forespørre om type hund og størrelse før godkjennelse.
Ved bestilling skal det betales ca 30% av leiesum.
Restbeløpet betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 – 19.00. (Tidligere/senere ankomst gjelder kun ved avtale).
Avreise: Innen kl 09.00.


Service

 • Barnebasseng
 • Basseng
 • Gangavstand til landsby
 • Gangavstand til restaurant
 • Gratis sykkelutlån
 • Jacuzzi
 • Liten lekeplass
 • Oppvaskmaskin
 • Resepsjon
 • Sykler
 • Uteplass med bord og stoler
 • WIFI
 • WIFI (gratis)

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.