Rigone in Chianti, Oversiktsbilde
Rigone in Chianti, Herlig bassengområde
Rigone in Chianti, Herlig bassengområde
Rigone in Chianti, Herlig bassengområde
Rigone in Chianti, Blomster i hagen
Rigone in Chianti, Gazebo
Rigone in Chianti Populonia - uteplass
Rigone in Chianti, Populonia - Alle leilighetene har egne uteplasser
Rigone in Chianti, Populonia stue
Rigone in Chianti, Populonia soverom
Rigone in Chianti, Populonia stue
Rigone in Chianti, Vulci - inngang
Rigone in Chianti, Vulci - overbygd uteplass i hagen med bord og stoler
Rigone in Chianti, Vulci kjøkken
Rigone in Chianti, Vulci stue
Rigone in Chianti, Vulci soverom
Rigone in Chianti, Vulci kjøkken og stue
Rigone in Chianti, Vetulonia og Cerveteri er like leiligheter
Rigone in Chianti, Vetulonia og Cerveteri er like leiligheter
Rigone in Chianti, Vetulonia stue
Rigone in Chianti, Vetulonia soverom
Rigone in Chianti, Vetulonia soverom
Rigone in Chianti, Vetulonia kjøkken
Rigone in Chianti, Vetulonia kjøkken og stue
Rigone in Chianti, Cerveteri soverom
Rigone in Chianti, Cerveteri soverom
Rigone in Chianti, Cerveteri stue
Rigone in Chianti, Cerveteri stue og kjøkken
Rigone in Chianti, Spina - uteplass
Rigone in Chianti, Spina stue
Rigone in Chianti, Spina soverom
Rigone in Chianti, Spina soverom
Rigone in Chianti, Spina soverom
Rigone in Chianti, Spina kjøkken
Rigone in Chianti, Melpo - uteplass
Rigone in Chianti, Melpo - uteplass
Rigone in Chianti, Melpo soverom
Rigone in Chianti, Melpo oppholdsrom
Rigone in Chianti, Melpo soverom
Rigone in Chianti, Melpo kjøkken
Rigone in Chianti, Melpo stue og uteplass
Rigone in Chianti, Ansedonia og Tarquinia ligger i samme bygning
Rigone in Chianti, Ansedonia og Tarquinia - uteplass
Rigone in Chianti, Ansedonia og Tarquinia - uteplass
Rigone in Chianti, Ansedonia og Tarquinia - uteplass
Rigone in Chianti, Ansedonia kjøkken
Rigone in Chianti, Ansedonia soverom
Rigone in Chianti, Ansedonia stue
Rigone in Chianti, Tarquinia kjøkken
Rigone in Chianti, Tarquinia soverom
Rigone in Chianti, Tarquinia soverom
Rigone in Chianti, Tarquinia stue
Rigone in Chianti, Saturnia uteplass
Rigone in Chianti, Saturnia soverom
Rigone in Chianti, Saturnia soverom
Rigone in Chianti, Saturnia soverom
Rigone in Chianti, Saturnia stue
Rigone in Chianti, Saturnia stue
Rigone in Chianti, Utsikt fra bassenget
Rigone in Chianti, Utsikt
Rigone in Chianti, Oversiktsbilde

Rigone in Chianti

Rigone in Chianti

Populær familiedrevet gård i Toscana

Rigone in Chianti er en populær og barnevennlig familiegård i Toscana nær Montaione med 9 pene leiligheter. Det er plass til 1-6 personer og alle rommene har AC. Ute kan dere nyte et flott basseng med panoramautsikt, jacuzzi og det er bakervarer til salgs hver morgen. Gården har vært drevet i fem generasjoner og de produserer vin, olivenolje, grappa og honning.

Rigone in Chianti er et gammelt farmhouse fra 1800 tallet som i 1997 ble omgjort til et koselig lite barnevennlig feriested. Gården har totalt 9 leiligheter som er fordelt over tre bygninger på eiendommen og alle bygningene er renoverte og utstyrt med alt av moderne fasiliteter. Fasadene på bygningene er bevart i typisk toskanske stil.

Den første av de tre bygningene heter Casa Colonica og ble brukt til oppbevaring av utstyr, stall og bolig for gårdsarbeidernes familie. Ved inngangen til denne bygningen lå det en mursteinsovn som ble brukt til å bake brød til hele landsbyen. Den andre bygningen heter Tabaccaia og ble brukt til tørking av tobakkblader, noe som var en verdifull avling i disse regionene. Den tredje bygningen heter Fienile og ble brukt som låve. Panorama fra felles basseng (20×8 meter, 2,40 meter på det dypeste) og jacuzzi (2×2 meter). Lite barneområde i bassenget (3×3 meter) med fossefall. Bassenget og jacuzzien på Rigone in Chianti holdes åpent hele sesongen.

Vinsmaking og kokkekurs

Bassenget er omgitt av nydelige oliventrær og flotte vinranker. Bassengområdet har rikelig med solsenger og parasoller og det finnes også en lekeplass for de minste like ved bassenget. Uteplassen har BBQ, en fin plass med langbord, lys og en flott utsikt. Gården har bilparkering og ønsker dere låner sykler kan 4 mountain bike’s, lånes på forespørsel. På gården kan det arrangeres både vinsmaking og kokkekurs og er dette ønskelig så gi gjerne beskjed allerede ved booking.

Rigone in Chianti ønsker å være miljøvennlige og her er filtreres vannet slik at man kan drikke det. På denne måten spares også miljøet for en mengde plastflasker. På eiendommen produseres strøm nok til eget bruk.

Rigone in Chianti ligger 1-2 km fra Montaione. 300 m til kolonial. I Montaione finner du butikker, restauranter, busstopp etc. Golfbane 10 km unna. Nærmeste togstasjon er Castelfiorentino (ca 10 km unna). Nærmeste flyplasser er Pisa og Firenze.

Litt mer om dette vakre Italia kan du lese her

Leilighetene på Rigone In Chianti

Vulci (4+1)

Leiligheten er på 75 kvm ligger i andre etasje, plass til 4+1 personer og har en privat inngang. Det finnes en grill, kjøkken, stue med stor peis, 2 soverom og 2 bad med dusj og hårføner. Leiligheten har oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Det finnes en privat overbygg på 20 kvm i hagen med bord og stoler og er dermed et perfekt sted for å nyte utendørs måltider. Leiligheten ligger i bygningen Casa Colonica og den har panoramautsikt over eiendommen og landskapet.

Populonia (4+1)

Leiligheten på 80 kvm går over to etasjer, har plass til 4+1 personer og den har en privat inngang. På bakkeplan finnes det kjøkken, en stue med stor peis og en bod. I andre etasje er det 2 soverom og 2 bad med dusj og hårføner. Leiligheten har oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Ute i hagen finnes det en privat overbygg på 20 kvm med bord og stoler slik at dere kan nyte utendørs måltider. Det er panoramautsikt over eiendommen og landskapet. Leiligheten ligger i bygningen Casa Colonica.

Saturnia (4+1)

Leiligheten på 65 kvm ligger på bakkeplan, har plass til 4+1 personer og den har en privat inngang. Den har et kjøkken, en stue med stor peis, 2 soverom og 2 bad med dusj og hårføner. Leiligheten har oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Ute i hagen finnes det en privat overbygg på 20 kvm med bord og stoler og det passer perfekt for å nyte utendørs måltider. Det er utgang fra soverommet til overbygget i hagen. Leiligheten ligger i bygningen Casa Colonica og den er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Vetulonia (5+1)

Leiligheten på 75 kvm går over tre etasjer, har plass til 5+1 personer og en privat inngang.  På bakkeplan finnes det kjøkken, stue og en bod.  I andre etasje er det 1 dobbeltrom, 1 enkeltrom og 1 bad med dusj og hårføner. På loftet er det 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. På et av dobbeltrommene finnes det en vifte i taket. Leiligheten har oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Ute i hagen er det en privat overbygg (20 kvm) med bord og stoler som passer perfekt for utendørs måltider! Leiligheten har panoramautsikt over Elsa-dalen og den ligger i bygningen Tabaccaia der alle leilighetene er like innvendig.

Spina (5+1)

Leiligheten på 75 kvm  går over tre etasjer, den har plass til 5+1 personer og det finnes en privat inngang.  På bakkeplan finnes det kjøkken, stue og en bod. I andre etasje er det 1 dobbeltrom, 1 enkeltrom og 1 bad med dusj og hårføner. På loftet er det 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. På et av dobbeltrommene finnes det en vifte i taket. Leiligheten har oppvaskmaskin, parabol-TV,  safe og gratis wifi.  Et privat overbygg med bord og stoler 20 kvm finnes ute i hagen slik at dere kan nyte et glass vin eller måltid ute. Fra leiligheten har dere panoramautsikt over Elsa-dalen. Leiligheten ligger i bygningen Tabaccaia og alle leilighetene her er ganske like innvendig.

Melpo (5+1)

Leiligheten på ca 75 kvm går over tre etasjer, den har plass til 5+1 personer og den har p​rivat inngang​. ​Fra inngangen fra bakkeplan​ finnes det en privat uteplass. ​Leiligheten har kjøkken​ med oppvaskmaskin​, stue ​med ​parabol-TV​. I andre etasje er det 1 dobbeltrom, 1 enkeltrom og 1 bad med dusj og hårføner. Leiligheten ​har wifi og et privat overbygg ute i hagen (20 kvm) med bord og stoler​.​ ​Leiligheten har panoramautsikt over bassenget og de flotte vinrankene.

Cerveteri (5+1)

Leiligheten på 75 kvm  går over tre etasjer, har plass til 5+1 personer og det er en privat inngang. På bakkeplan er det kjøkken, stue og en bod. I en annen etasje er det 1 dobbeltrom, 1 enkeltrom og 1 bad med dusj og hårføner. PÅ loftet er det 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. På et av dobbeltrommene finnes det en vifte i taket. Leiligheten har oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi.  Ute i hagen finnes det en privat overbygg på 20 kvm med bord og stoler, noe som er perfekt for å nyte utendørs måltider. Leiligheten har panoramautsikt over bassenget og vinrankene. Leiligheten ligger i bygningen Tabaccaia, og alle leilighetene her er ganske like innvendig.

Tarquinia (4+1)

Leiligheten går over to etasjer, den har  plass til 4+1 personer og det er en privat inngang.  På bakkeplan finnes det kjøkken, stue med peis, 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. På loftet er det 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. Leiligheten har oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi. Ute finne det en privat og overbygd uteplass med bord og stoler der dere kan nyte alle måltider! Leiligheten ligger i bygningen Fienile og alle leilighetene her er ganske like innvendig.

Ansedonia (4+1)

Leiligheten går over to etasjer, den har plass til 4+1 personer, en privat inngang og panoramautsikt over Valdelsa. På bakkeplan finnes det kjøkken, stue med peis, 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. På loftet er det 1 soverom og 1 bad med dusj og hårføner. Leiligheten har oppvaskmaskin, parabol-TV, safe og gratis wifi og ute er det en privat og overbygd uteplass med bord og stoler. Leiligheten ligger i bygningen Fienile og alle leilighetene her er ganske like innvendig.


Priser

Boliger/datoer 23/3-18/5 18/5-29/6 29/6-31/8 31/8-28/9 28/9-1/11
Melpo, Spina, Vetulonia, Cerveteri € 1.300 € 1.500 € 1.850 € 1.500 € 1.300
Ansedonia, Saturnia, Populonia € 1.200 € 1.350 € 1.700 € 1.350 € 1.200
Tarquinia, Vulci € 1.200 € 1.300 € 1.600 € 1.300 € 1.200

Prisene ovenfor er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag-lørdag. Kun ukeleie i høysesong, forøvrig minst 4 døgn.

Prisene inkluderer bruk av sengetøy og håndklær med ukentlig skift, Wifi, strøm, vann, gass til matlagning.
For € 7,00 kan vertskapet gjøre et innkjøp av mat til ankomstdagen for dere.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Gratis utlån av babyseng og høy-babystol (må bestilles på forhånd).
Alle senger er nye i 2023.
Egen maskin produserer rent drikkevann.
4 mountain bikes er tilgjengelige for utlån, gratis.
Lekeområde for barn.
Bakervarer selges på døren hver morgen.
Vertinnen kan kjøpe inn varer til gjestene til ankomstdagen.
10% rabatt på golfbanen i Castelfalfi.
Ekstraseng koster € 80,00 pr stk, pr uke. Kan settes inn i Vulci og Populonia.
Obligatorisk sluttvask koster € 85,00. Betales cash ved ankomst.
Hunder aksepteres. Kostnad € 100,00 pr hund pr opphold. Må forespørre om type hund og størrelse før godkjennelse.
Ved bestilling skal det betales ca 30% av leiesum.
Restbeløpet betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 – 19.00. (Tidligere/senere ankomst gjelder kun ved avtale).
Avreise: Innen kl 09.00.


Service

 • AC
 • Barnebasseng
 • Basseng
 • Frokost
 • Frokost på forespørsel
 • Gangavstand til landsby
 • Gangavstand til restaurant
 • Gratis sykkelutlån
 • Jacuzzi
 • Liten lekeplass
 • Oppvaskmaskin
 • Resepsjon
 • Sykler
 • Uteplass med bord og stoler
 • WIFI
 • WIFI (gratis)

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.