Villa Marittimo, Veranda med utsikt mot bassenget
Villa Marittimo, Evighetsbasseng
Villa Marittimo, Solseng ved bassenget
Villa Marittimo, Sitteområde med bord og stoler
Villa Marittimo, Sitteområde med bord og stoler
Villa Marittimo, Grill med pizzaovn
Villa Marittimo, Huset og hagen
Villa Marittimo, Godt utstyrt kjøkken
Villa Marittimo, Godt utstyrt kjøkken
Villa Marittimo, Spisestue
Villa Marittimo, Romslig stue
Villa Marittimo, Romslig stue
Villa Marittimo, Peiskos
Villa Marittimo, Trapp til andre etasje
Villa Marittimo, Dobbeltrom med privat bad
Villa Marittimo, Soverom med fire enkeltsenger og privat bad
Villa Marittimo, Pent bad
Villa Marittimo, Dobbeltrom med privat bad
Villa Marittimo, Dobbeltrom med privat bad
Villa Marittimo, Pene bad
Villa Marittimo, Huset og hagen
Villa Marittimo, Evighetsbasseng
Villa Marittimo, Avslappning i skyggen

Villa Marittimo

Villa Marittimo

Meget pen og sjarmerende steinvilla i en åsside 16 km fra kysten i Toscana. Privat basseng og velstelt hage. 10 personer.

Villa Marittimo er en sjarmerende steinvilla i typisk toskansk stil på toppen av en ås i Bibbona-området. Her har man kort avstand til steder som Bolgheri, Casale Marittimo, Volterra og San Gimignano. Villaen er har en ideell plassering for den som ønsker å bo landlig med tilgang på fine utearealer, og samtidig ønsker å ha nærhet til kysten. Villaen har basseng (10*4m, dybde 145 cm) og ligger uten innsyn. Rundt bassenget er et flislagt område hvor det er rikelig med solsenger, dekkstoler og parasoller. Bassenget er åpent i perioden mai – september. Bassenget er stengt i lavsesong, kan åpnes mot ett tillegg i prisen. Muligheter for å varme opp bassenget tidlig vår og høst. Villa Marittimo har veranda med bord og stoler der man kan nyte varme sommernetter, og utendørs måltider med familie og venner. Huset har utendørs grill og pizzaovn i den velstelte hagen. Villaen er uten aircondition. Vedfyrt Pizzaovn.

Villa Marittimo ligger sentralt i Toscana, og med bil kan man lett komme til kysten og fine strender. På rundt 15 minutter kan man nå de fine sandstrendene i Rosignano Solvay, feriestedet Cecina Mare, Marina di Bibbona, Donoratico og den vakre Rimigliano parken sør i San Vincenzo. Piombino og Livorno ligger også i nærheten der man med ferge kan nå øya Elba.

Interessante byer man kan nå på dagsturer: Firenze, Pisa, Volterra, San Gimignano , Siena, Lucca, Arezzo for å nevne noen. Nærmest landsby ligger ca 8 km unna. Nærmeste butikk for enkelte lokale produkter ca 4 km. unna. Mindre enn en tima fra Pisa flyplass og 20 min til digert badeland. 25 min til strender.

Eget servicekontor er behjelpelig med ulike tjenester som leie av personlig kokk, kokkekurs, leie av sykler, guide, transport, etc.

Om villaen (10)

Villaen går over to etasjer og er smakfullt og moderne innredet i toskansk stil med synlige takbjelker av tre og terracottafliser på gulvene. Høy standard. Det er totalt 4 soverom med private bad. På bakkeplan er det rustikke murvegger, 1 dobbeltrom med eget bad og direkte tilgang ut til hagen, stue med peis, flere sofagrupper og TV. På et hevet nivå ligger et godt utstyrt kjøkken (oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, espresso og amerikansk kaffemaskin, brødrister og kjøleskap) og spisestue med direkte tilgang til hage og veranda med bord og stoler. Bassengområdet ligger også like ved. Perfekte sitteområder for å nyte måltider utendørs. I andre etasje ligger 3 soverom med egne bad. Ett av soverommene har 4 enkelt senger. To av disse har dobbeltseng og det siste har fire enkeltsenger. Alle rom har myggnetting. Villaen har wi-fi tilgang i stueområdet på bakkeplan. Gjester har tilgang på parkering, mini-stereo, grill, vaskemaskin og støvsuger.


Priser

Villa (pers) 23/3-27/4 27/4-18/5 18/5-8/6 8/6-29/6 29/6-31/8
Villa Marittimo (10) € 3.000 € 3.400 € 3.600 € 3.900 € 4.200
Villa (pers) 31/8-14/9 14/9-28/9 28/9-19/10 19/10-14/12
Villa Marittimo (10) € 3.900 € 3.600 € 3.400 € 3.000

Oppdatert for 2024
Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold.

Inkludert i prisen er ukentlig skift av sengetøy og håndklær.
Sluttrengjøring er mot et tillegg i prisen på € 300,00 pr uke for 10 personer.
Strømforbruk er inkludert i prisene for 10 personer.
Gratis Wifi fungerer i stueområdet på bakkeplan. Nettet tilsvarer bruk av ca 4 enheter (mobil/PC) samtidig.
Det betales ett tillegg for gass til oppvarming på € 6,00 pr kubikk meter (måles av etter bruk). Oppvarming er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Svømmebassenget ved Villa Marittimo kan varmes opp på forespørsel. Oppvarming av bassenget må forespørres i god tid (senest 2 uker før ankomst). Pris for oppvarming er € 6,00/m3 (måles av etter forbruk).
Svømmebassenget er stengt lavsesong og vinterperioden. Kan åpnes mot vederlag i visse perioder. Spør.
Det betales ett tillegg for ekstra skift av sengetøy € 10,00 pr person.
Det betales ett tillegg for ekstra skift av håndklær € 5,00 pr person.
Det betales ett tillegg for leie av badehåndklær € 5,00 pr person.
Daglig rengjøring kan avtales på forespørsel.
Kokk kan komme til villaen og tilberede måltider, på forespørsel.
Ved booking av flere uker velger man selv om man ønsker midtuke vask, og skift av sengetøy og håndklær til samme pris som sluttvask.
En gratis babyseng settes inn på forespørsel, for neste babyseng betales det et tillegg på € 50,00 pr stk, pr uke.
En gratis høystol settes inn på forespørsel, for neste høye babystol betales det et tillegg på € 30,00 pr stk, pr uke.
Det er ikke tillatt med ekstrasenger i villaen.
I tilfeller ved vannmangel i området, kan eieren komme til å gi en grense på vann forbruk pr uke. Bruker man mer enn denne grensen vil det i disse tilfeller tilkomme en ekstrakostnad. Pris 5,00 m3. Det vil blir beregnet et vannforbruk tilsvarerende et normalt forbruk ved et ferieopphold. Dette er en prosedyre som gjøres for å unngå unødvendig bruk av vann i perioder med vannmangel.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00 for 10 personer. Depositumet kan betales kontant eller med kort. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade. Beløpet betales kontant eller med kredittkort ved ankomst.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 17.00 og 19.00. Ved behov for ankomst etter kl 19.00 er det viktig at det gjøres en avtale om dette på forhånd. Man kan ikke ankomme senere enn kl 19.00 uten å gjøre avtale om dette. Er flyet forsinket, må man fortest mulig ringe og melde fra om sen ankomst. Ved ankomst etter kl 22.30 vil det bli gjort avtale om å legge ut nøkkel. Formell innsjekking vil skje dagen etter.
Avreise: Innen kl 09.30 avreisedagen.


Service

 • 30 min. til kysten
 • Basseng
 • BBQ/Pizzaovn
 • Brødrister
 • Espressomaskin
 • Hage
 • Kaffemaskin (amerikansk)
 • Kjøkken (godt utstyrt)
 • Komfyr
 • Oppvaskmaskin
 • Parasoll
 • Parkering
 • Peis
 • Pizzaovn
 • Solsenger
 • Stereo
 • TV
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.