Villa Viti, Fasade
Villa Viti, Fasade
Villa Viti, Fasade
Villa Viti, Basseng
Villa Viti, Basseng
Villa Viti, Uteplass
Villa Viti, Stue og kjøkken
Villa Viti, Stue og kjøkken
Villa Viti, Soverom
Villa Viti, Bad
Villa Viti, Soverom

Villa Viti

Villa Viti

Sjarmerende liten villa med eget basseng i Toscana. Plass til 4-6 personer. 2 dobbeltrom + sovesofa. WIFI og AC.

Villa Vita ligger på eiendommen til en av de viktigste vinprodusentene i provinsen Pisa. Villaen er nyrenovert og innredet med antikke, toskanske møbler. Her passer det å feriere for en stor familie. Villa Vita har AC i begge soverom og WIFI. Lite rundt basseng (5 meter i diameter, med dybde på 1,5 meter). Holdes åpent fra mai til slutten av oktober.

I nærheten av Villa Vita ligger byen Terricciola, som er med i den nasjonale; ”City of Wine”-association. Byen står i vinens tegn, og er man heldig kan man delta på en av de mange festivalene som finner sted her. Byen er plassert midt i provinsen Pisa mellom Pontedera og Volterra. Landskapet er vakkert i dette området. Her får du det maleriske vakre Toscana med bølgende landskap, sypresser og små pittoreske byer. Fra Villa Vita har man et perfekt utgangspunkt for å besøke flere spennende steder: Pisa 35 km, Volterra 33 km, Lucca 65 km, Siena 84 km, og Firenze 73 km. Kysten ligger 45 km unna. Nærmeste landsby er den koselige byen Cascina Terme (3,5 km) som er kjent for sitt terme-bad. Dette er et spa-by, og en liten hyggelig by med koselige butikker og restauranter. Vinbyen Terricciola ligger 6,5 km unna.

Eieren av Villa Vita har stor produksjon av vin og selger til hele verden. Det arrangeres gratis vinsmaking for gjestene. Her kan man kjøpe vin gode viner om ønskelig. I grei kjøreavstand fra villaen finner man flere gode restauranter. En restaurant ligger i gangavstand. Denne er åpen torsdag-søndag, og kan på oppfordring åpnes på øvrige dager. Bakeren, som selger ferske bakervarer på døren hver morgen, er veldig populær. Bassenget er åpent i perioden april – oktober. 

Om Villaen (4+2):

Villa Vita og går over to etasjer. Huset har plass til 6 personer. Kjøkken, stue, 2 bad, 2 dobbeltrom og en dobbel sovesofa i stuen. Lite toalett nede i første etasje. Huset har AC og myggnetting i vinduene. Utendørs er det BBQ. Huset har WIFI. Tillatt med små hunder. Villa Viti ligger like ved Villa Vigna, som vi også leier ut.


Priser

Villa (pers) 2/1-11/5 11/5-22/6 22/6-24/8 24/8-21/9 21/9-23/12
Villa Viti (4+2) € 1.320 € 1.610 € 2.180 € 1.610 € 1.320

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. I sommerperioden leies det kun ut lørdag-lørdag. Andre og kortere perioder leies ut vår og høst. Ta kontakt med oss for slike forespørsler.
Inkludert i prisene er sluttvask, sengetøy og håndklær og all bruk av strøm inkl AC
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ekstra vask koster € 17,00 pr time og betales på stedet. Man kan f.eks. bestille midtukevask.
Mulighet for å sette inn ekstrasenger € 30,00 pr uke, pr stk.
Ekstra skift av sengetøy € 15,00 pr person.
Tillatt med liten hund. Ekstra kostnad € 50.
Det skal ved ankomst bekales et sikkerhetsdepositum på € 200,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Man betaler for ev. bruk av kokk. Bestilles i god tid på forhånd.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.
Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00-19.00.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

  • 50 min. til kysten
  • AC
  • Basseng
  • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.