Villa San Pietro, Eiendommen
Villa San Pietro, Leilighetene
Villa San Pietro, Bassenget med utsikt
Melograno, Uteplass
Villa San Pietro, Jacuzzi
Villa San Pietro, Hagen og bassenget
Villa San Pietro, Hagen
Camelia, Uteplass
Camelia, Inngang
Camelia, Soverom
Camelia, Soverom
Camelia, Uteplass
Camelia, Uteplass
Camelia, Stue
Camelia, Stue
Camelia, Spisebord
Camelia, Spisebord
Camelia, Bad
Camelia, Kjøkken
Camelia, Soverom
Camelia, Soverom
Camelia, Bad
Ginestra, Soverom
Ginestra, Soverom
Ginestra, Bad
Ginestra, Bad
Ginestra, Kjøkken
Ginestra, Stue
Ginestra, Uteplass
Orchidea, Uteplass
Orchidea, Spisestue
Orchidea, Spisestue
Orchidea, Stue
Orchidea, Kjøkken
Orchidea, Stue
Orchidea, Soverom
Orchidea, Soverom
Orchidea, Kjøkken
Orchidea, Soverom
Orchidea, Soverom
Orchidea, Bad
Melograno, Stue
Melograno, Soverom
Melograno, Uteplass
Melograno, Stue
Melograno, Soverom
Melograno, Soverom
Melograno, Soverom
Melograno, Bad
Melograno, Kjøkken
Melograno, Uteplass
Villa San Pietro, Bassenget
Villa San Pietro, Jacuzzi
Villa San Pietro, Utegrill
Villa San Pietro, Leilighetene og bassenget
Villa San Pietro, Huset og bassenget
Villa San Pietro, Felles uteplass med utsikt
Villa San Pietro, Perfekt for bryllup

Villa San Pietro

Youtube Icon Video av feriehuset

Villa San Pietro

Luccas vakreste åsside. Bo i store leiligheter med topp standard for 8-10 personer. Aircondition, WIFI og jacuzzi. Her kan man arrangere bryllup og jubileer. 15 min til Lucca. Her må man booke tidlig!

Denne praktfulle villaen ligger landlig til i en åsside en kort biltur fra den sjarmerende middelalderbyen Lucca. Fra bassenget (13×5,5m, dybde 1,25-1,50m) og hagen er det fantastisk utsikt over olivenlunder og vinranker. Bassenget er åpent i perioden 3. mai og stenges 30. oktober. I dette området ligger flere av Luccas kjente oliven- og vingårder, og det er en fin opplevelse å besøke disse for et måltid, prøvesmaking og kjøp. I nærheten ligger små pittoreske steder som perler på en snor, og med bilen når du raskt en lokal baker og slakter.

Villaen består av 4 svært delikate leiligheter. Det er aircondition og myggnetting på soverommene. Leilighetene har separate innganger. Stedet oppleves som privat og rolig, og man får nærmest en følelse av å bo i et hus for seg selv. Villaen ligger i en stor og fin hage som er vakkert beplantet med blomster, busker, frukttrær og urter. Leilighetene deler et stort og deilig bassengområde. Her er også egen jacuzzi med plass til seks personer. I hagene utenfor hver av leilighetene er det egne meget fine sittegrupper med overbygd. I hagen er det pizzaovn, og på forespørsel arrangeres det med kokk som tilbereder pizza. Nærmeste dagligvare: 3 km.

Villaen ligger strategisk til for å nå flere spennende steder i Toscana. Lucca sentrum ligger kun 12 km. fra eiendommen, og strendene i Viareggio når du med bil på ca 35 min. Pisa ligger 45 min unna. Det tar ca 1 time å kjøre til Firenze. Sjøen 45 min, Siena 1 t 50 min, Volterra 40 min og Cinque Terre 1 t 30 min.

Er du ute etter vakre omgivelser, og setter pris på høy komfort og standard, er dette stedet for deg.

Om leilighetene

Camelia (8+2)

Camelia har sengeplasser til 8 personer. Leiligheten har en sovesofa med plass til ytterligere 2 personer, men kun for barn under 12 år. Leiligheten er på 235 kvm., og går over tre etasjer. Første etasje (100 kvm) har stor stue og spisestue med piano, og kjøkken med oppvaskmaskin og elektrisk ovn. I andre etasje ligger 3 soverom med egne bad (innredet i Carrara marmor), hvorav to har boblebad. Tredje etasje har en suite bestående av et bad, liten stue (med sovesofa) og et dobbelt soverom. Leiligheten er innredet med antikke toskanske møbler. Leiligheten har en egen uteplass der man kan spise ute og nyte utsikten. Aircondition og myggnetting på soverommene.

Orchidea (8+1)

Orchidea har sengeplass til 8 personer. Leiligheten er på hele 190 kvm, og går over 3 etasjer. Første etasje har koselig stue med peis og stort kjøkken med komfyr og oppvaskmaskin. Fra stuen er det utgang til balkong. Leiligheten har 4 soverom med egne bad (dekorert med marmor fra Carrara). Leiligheten er innredet med antikke toskanske møbler. Leiligheten har uteplass der måltider kan nytes i vakre omgivelser. Aircondition og myggnetting på soverommene.

Melograno (8)

Melograno har sengeplass til 8 personer. Leiligheten er 143 kvm., og går over to etasjer.
Den har stort kjøkken med komfyr og oppvaskmaskin, stue med peis, 4 soverom og 3 bad (dekorert med marmor fra Carrara). Leiligheten er innredet med antikke toskanske møbler. Leiligheten har uteplass der måltider kan nytes. Aircondition og myggnetting på soverommene.

Ginestra (6+2)

Ginestra har sengeplass til 6 personer. I tillegg er det mulig for ytterligere to personer. Leiligheten har et lite studio med enkel sovesofa for en person. I tillegg er det sovesofa for en person i stuen. Leiligheten er på 145 kvm, og går over to plan. Den har stort kjøkken med komfyr og oppvaskmaskin, stor stue med peis, 3 soverom og 2 bad (dekorert i Carrara marmor) hvor den ene har boblebad. Leiligheten er innredet med antikke toskanske møbler. Leiligheten har uteplass der måltider kan nytes i vakre omgivelser. Aircondition og myggnetting på soverommene.


Priser

Leilighet (pers) 11/1-23/4 24/4-14/5 14/5-25/6
Camelia (8+2) € 1.850 € 2.400 € 2.650
Orchidea (8+1) € 1.650 € 2.200 € 2.450
Melograno (8) € 1.400 € 2.000 € 2.250
Ginestra (6+2) € 1.300 € 1.800 € 2.000
Leilighet (pers) 25/6-27/8 27/8-24/9 24/9-15/10
Camelia (8+2) € 3.000 € 2.650 € 2.400
Orchidea (8+1) € 2.800 € 2.450 € 2.200
Melograno (8) € 2.600 € 2.250 € 2.000
Ginestra (6+2) € 2.300 € 2.000 € 1.800

Prisene over er i norske kroner og gjelder ukesopphold. Kun ukeleie i juni, juli og august. Spør om priser i jule- og nyttårshelgen.

Inkludert i prisen: WIFI, bruk av jacuzzi, safe i hver leilighet, sengetøy og håndklær med ukentlig skift, sluttvask, housekeeper tirsdager og torsdager, nye håndklær tirsdager og torsdager.
Vaskerom tilgjengelig med vaskamaskin, strykejern,- og brett.
Det vil komme et tillegg ved leie av alle leilighetene samlet. Grunnen til dette er at store grupper krever mye arbeid ifm arrangering av f.eks felles måltider, pizzakveld samt andre aktiviteter.
Det betales et tillegg for AC strøm til oppvarming, oppvarming er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september. Det er aircondition i alle soverom i hver leilighet: € 0,15 pr kwt.
Det kan arrangeres med frokost, lunsj og middager. Her kan arrangeres jubileer og bryllup.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 400,00 pr leilighet. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ved bestilling skal det betales 50% av leiesum.
Restoppgjøret betales 12 uker før ankomst

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 15.00 og 17.00. Gi beskjed dersom du ankommer etter 17.00.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Babyseng
 • Basseng
 • BBQ/Pizzaovn
 • Engelsktalende vertskap
 • Grill
 • Hage
 • Jacuzzi
 • Komfyr
 • Krydderurter og frukttrær
 • Myggnetting
 • Oppvaskmaskin
 • Perfekt for bryllup
 • Pizzakokk på forespørsel
 • Privat parkering
 • Stereo
 • Strykejern
 • Telefon
 • TV Satelitt
 • Utsikt
 • Vaskesmaskin i fellesrom
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.