Hotell Lucca Apartments, Pene soverom
Hotell Lucca Apartments, Pene soverom
Hotell Lucca Apartments, Pene soverom
Hotell Lucca Apartments, Pene soverom
Hotell Lucca Apartments, Pene soverom
Hotell Lucca Apartments, Uteområde på bakkeplan
Hotell Lucca Apartments, Huset
Hotell Lucca Apartments, Gang
Hotell Lucca Apartments, Uteområde til leilighet 6
Hotell Lucca Apartments, Pene soverom
Hotell Lucca Apartments, Alle leilighetene har private bad
Hotell Lucca Apartments, Pene soverom
Hotell Lucca Apartments, Pene soverom
Hotell Lucca Apartments, Spisestue og kjøkken som kan leies.
Hotell Lucca, aperitivo i baren
Hotell Lucca, bra continental frokostbuffet
Hotell Lucca, frokost på terrassen
Hotell Lucca, basseng
Hotell Lucca, basseng
Hotell Lucca, vin på terrassen

Hotell Lucca Apartments

Hotell Lucca Apartments

Hotell Lucca Apartments eies og drives av nabohotellet: Hotell Lucca. Leiligheter for 1-4 personer. Tilgang på basseng og hage. Gangavstand inn til Lucca sentrum.

Hotell Lucca Apartments er et hus med leiligheter. Huset ligger vegg i vegg med 3-stjerners hotellet Hotell Lucca. Gjester ved Hotell Lucca Apartments kan benytte seg av nabohotellets basseng (6x8m, dybde 1,36m), frokostbuffet og andre fasiliteter som sykkelutlån, sykkeloppbevaring og parkering i lukket garasje på forespørsel. Bassenget er åpent fra rundt påske til november (skal du feriere rundt påsketider spør vdr. bassenget). Hotellet serverer en god continental frokost som kan nytes på terrassen ved bassenget. Hotell Lucca Apartments ligger 3-400 m fra den 4,2 km lange bymuren som omkranser gamle Lucca sentrum. Inne i sentrum ligger det trange brosteinsgater, koselige trattoriaer, kafeer, restauranter, 99 kirker, flere piazza’er og spesialforretninger tett i tett. Her kan man få de beste råvarer hva det gjelder oster, skinker, oljer, vin, frukt og grønnsaker. Hver sommer arrangeres musikkfestival i Lucca setrum. Den pågår i hele juli og kan skilte med internasjonale stjerner.

Det er totalt 6 pene og lyse leiligheter for 1-4 personer, alle har tilgang på en stor felles hage hvor alle leiligheter har sine egne sitteområder. Tre av leilighetene har private terrasser (nr 2, 3 og 5) og leilighet nr 6 har privat uteområde på bakkeplan som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Leilighetene har ett felles oppholdsrom med spisebord og sofa. Det er ikke kjøkken i leilighetene. Alle leilighetene har egne private bad og er utstyrte med WIFI, aircondition, hårføner, safe, håndklær, sengetøy, LCD-TV og telefon. Enkelte leiligheter har sovesofaer for 1-2 personer. Leilighetene nr 4 og 5 kan settes sammen til en større leilighet med plass til totalt 7 personer.

Gjester ved Hotell Lucca Apartments sjekker inn ved nabohotellet og blir deretter vist til sin leilighet. Personalet man møter i respesjonen ved Hotell Lucca er svært hyggelige og hjelpsomme.

 

Om Leilighetene:

Leilighet 1 (1–4 pers)

Ligger i andre etasje med felles inngang. Leiligheten har to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng, og en sovesofa med plass til 1-2 personer. Bad med dusj. WIFI, aircondition, hårføner, safe, TV og telefon. Kan leies som dobbeltrom eller som firemannsrom (sovesofa for 1-2 personer).

Leilighet 2 (1–2 pers)

Ligger i andre etasje med felles inngang. Leiligheten har en dobbeltseng. Leiligheten har egen terrasse. Bad med dusj. WIFI, aircondition, hårføner, safe, TV og telefon.

Leilighet 3 (1–2 pers)

Ligger i andre etasje med felles inngang. Leiligheten har to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng. Leiligheten har egen terrasse. Bad med dusj. WIFI, aircondition, hårføner, safe, TV og telefon.

Leilighet 4 (1–4 pers)

Ligger i andre etasje med felles inngang. Leiligheten har to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng, og en sovesofa med plass til 1-2 personer.  Totalt kan det være enten fire enkeltsenger eller en dobbeltseng og to enkeltsenger. Leilighetene nr 4 og 5 kan settes sammen til en større leilighet for totalt 7 personer. Bad med dusj. WIFI, aircondition, hårføner, safe, TV og telefon. Kan leies som dobbeltrom (dobbeltseng eller to enkeltsenger), trippelrom eller firemannsrom (sovesofa for 1-2 personer).

Leilighet 5 (1–3 pers)

Ligger i andre etasje med felles inngang. Leiligheten har to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng, og en sovesofa med soveplass til en person. Leilighetene nr 4 og 5 kan settes sammen til en større leilighet for totalt 7 personer. Leiligheten har egen terrasse. Privat bad med dusj. WIFI, aircondition, hårføner, safe, TV og telefon. Kan leies som dobbeltrom eller som trippelrom.

Leilighet 6 (1–4 pers)

Ligger på bakkeplan med privat inngang. Liten og privat hage med sitteområde under tak med bord, fire stoler, 2 solsenger og en parasoll. Tilgjengelig for rullestolbrukere. Leiligheten har en dobbeltseng og en sovesofa med plass til 1-2 personer. Bad med dusj. WIFI, aircondition, hårføner, safe, TV og telefon. Kan leies ut som dobbeltrom, trippelrom og firemannsrom.


Priser

Hotell Lucca Apartments 1/1-11/4 11/4-21/5 21/5-1/7 1/7-15/9
Dobbeltrom € 125 € 156 € 187 € 225
Trippelrom € 150 € 175 € 237 € 275
Firemannsrom € 220 € 300 € 350 € 400
Hotell Lucca Apartments 15/9-1/10 1/10-3/11 3/11-31/12
Dobbeltrom € 187 € 156 € 125
Trippelrom € 237 € 175 € 150
Firemannsrom € 350 € 300 € 220

Prisene over er i norske kroner og gjelder per døgn.

Inkludert i prisen er håndklær og sengetøy med ukentlig skift, og bruk av nabohotellets basseng og frokostbuffet.
Det kan settes inn babysenger på forespørsel.
En ekstra seng for voksen koster € 250,00 pr natt.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.


Service

  • 30 min. til kysten
  • AC
  • Barneseng
  • Basseng
  • Fleksibel ankomst/avreise hele året
  • Frokost
  • Frokost på stedet
  • Gangavstand til landsby
  • Gangavstand til restaurant
  • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.