Primatoscana kan feriehus og leiligheter i Italia

Flere og flere ønsker noe mer enn den tradisjonelle charterferien. Soling ved bassengkanten er ikke nok. Man ønsker å oppleve en annen kultur, mat og kanskje også delta i en aktivitet der man bruker kropp og/eller hode. I tillegg søker mange genuinitet og ekthet, og ikke skreddersydde resort med skandinaviske guider og mat. Italia er ikke et typisk charterland. Se våre feriehus i Italia: Alle feriehus

Fordelene ved å leie hus eller leilighet er mange

Man opplever så mye mer i ferien når man leier leilighet eller et hus. Det er deilig og kunne ha plass og komfort i ferien, og ikke være bundet til et hotellrom. I Italia elsker vi å leve «la dolce vita» og late som om vi er italienere. Vi liker å finne en lokal baker, slakter og andre spesialforretninger og tilberede måltider i eget kjøkken. Fordelene ved å leie hus eller leilighet er mange. Man har større plass, større frihet, kjøkken, basseng, mulighet for å sette seg ute på dags- og kveldstid, man kommer tettere på landets kultur og natur, og sist men ikke minst er det rimeligere enn å bo på hotell.  Familier med 2 til 3 barn sliter med å finne gode løsninger på hotell. I stedet for at familien deler seg og leier to rom på hotell, er leilighet eller hus løsningen. Primatoscana har spesialisert seg nettopp på dette. Særlig ønsker vi fra Skandinavia muligheten til å spise måltider utendørs på en privat terrasse, eller i hagen. Reiser man med barn, er det supert å kunne sitte ute varme sommerkvelder og kanskje nyte et glass lokal vin mens barna sover.

Det er en trend at flere reiser på ferie sammen

Kanskje har man noe og feire, eller et ønske om å pleie vennskap som ofte kommer i siste rekke i en travel hverdag. Vennereiser kan være for alt fra 2 til 12 familier, – noe som er Primatoscanas rekord hittil. Ofte ønsker slike grupper å være helt for seg selv, uten andre feriegjester. Noen ønsker at hver familie har hver sin leilighet, andre ønker å bo sammen i en diger villa der hver familie har sitt private bad. Primatoscana har eiendommer som dekker forskjellige behov. De største selvstendige villaene kan innkvartere 25 personer. Ved grupper over 25 personer leier vi ut gårder (kan være en vingård) inndelt i leiligheter. Vi har gårder inndelt i alt fra 5 til 12 leiligheter, og som kan innkvartere fra 30 til 55 personer.

Primatoscana kommer med tips og råd til interessante byer, landsbyer, strender, vingårder, restauranter osv., nær feriehuset man leier. Vårt mål er å tilby steder og opplevelser man ikke hadde funnet frem til på egen hånd. Feriehus i Toscana og ferieboliger generelt i Italia er vår spesialitet! Vi har personlig besøkt alle stedene presentert på denne nettsiden, vi har sovet i sengene og vi har spist på den lokale tavernaen. Vi kan derfor med trygghet anbefale våre håndplukkede reisemål og gir derfor vår kvalitetsgaranti.

Mer informasjon om feriehus i Italia.