Planlegg din ferie til Italia!

Trygt å feriere i våre feriehus og leiligheter

Primatoscana har nøye valgt ut våre feriehus og leiligheter, alt for å gjøre din ferie i Italia ekstra spesiell. Våre samarbeidspartnere har lang erfaring med turisme og drift av overnattingssteder. Du skal føle deg trygg på at stedet du bestiller gjennom oss er et godt sted å komme til. Mange av våre feriehus, leiligheter og agritrutismo ligger i landlige og rolige omgivelser langt fra overfylte turiststeder. Likevel legger vi vekt på at stedene vi tilbyr ligger sentralt, nær viktige flyplasser og kjente byer. Vi tilbyr innkvartering der du skal nyte friheten av å ha god plass i ferien.

Bestilling av feriehus

Primatoscana tilbyr 3 dagers uforpliktende reservasjon, noe som gir deg en mulighet til å fortsette planleggingen uten å risikere at feriehuset blir booket. Når du er klar til å bestille vil du motta en ordrebekreftelse med diverse praktisk informasjon. Du betaler kun 30% ved bestilling. Sluttoppgjøret forfaller 10 uker før din ankomst.

Faktura blir sendt i norske kroner. Eurokursen ved bestilling blir benyttet for å regne om til norske kroner. Du betale ditt opphold med Mastercard eller Visakort. Betalingen er trygg og enkel. Les mer om vår nettbetaling.

Sommerferie i Italia?

Italia er et foretrukket ferieland for mange. Planlegger du å leie en feriehus med basseng i sommerferien anbefaler vi at dere er tidlig ute. Start gjerne planleggingen september året før. Kontakt oss for innspill til villa som passer med dine ønsker. Vi kjenner feriehusene og området godt, og hjelper deg mer enn gjerne.

Reiseråd i Italia

Du kan finne informasjon om reiseråd i Italia på nettstedet Italian National Tourist Board Her kan du holde deg oppdatert om reiseråd til og i Italia: Den Norske Regjeringens Reiseråd til Italia

Vi anbefaler å følge de offisielle reiserådene gitt av internasjonale og nasjonale myndigheter. Her kan du holde deg oppdatert på Utenriksdepartementet sin nettside.

Reiseforsikring

Bestilling av opphold gjennom Primatoscana er ikke en pakkereise. Ved bestilling av feriehus, leiligheter eller hotellopphold anbefales det å ha en reiseforsikring. Sjekk nøye hva din reiseforsikring dekker. Er dere flere familier som sammen leier en villa er det viktig at hver familie har en god reiseforsikring. Unge voksne over 22 år er ofte ikke dekket i en familieforsikring.