De aller fleste feriehus og leiligheter Primatoscana tilbyr har nå fri ombooking eller fri avbestilling frem til 60 dager før avreise. Tilbudet gjelder for opphold i 2021. Med denne fleksibiliteten kan du bestille feriehus i Italia uten å bekymre deg for reiserestriksjoner grunnet covid-19. Planlegg ferie til Italia med familien og venner. Nyt friheten av å ha god plass og se barna leke i bassenget mens du nyter solen og utsikten over vakkert landskap. Handle inn italienske delikatesser i nærbutikken, ta en kremet capuccino mens du handler inn brød til frokosten, besøk en vingård, bestill den perfekte pizza eller lag pizzaparty i hagen. – Listen over hva vi nå drømmer om fortsetter i det uendelige!

Våre tilpassede betingelser og betalingsrutiner:

  1. Ved bestilling betaler du kun depositum:
    Leilighet: kr 450 pr stk.
    Bolig med plass til inntil 12 personer: kr 800 pr stk.
    Villa med plass til 13-25 personer: kr 1200 pr stk.
  2. Restbeløpet betales 60 dager før ankomst.

Din ombooking eller avbestilling må være relatert til korona og reiserestriksjoner. Betingelsene gjelder for alle NYE bestillinger foretatt i perioden desember 2020 og frem til 28. februar 2021.

Reiseråd

Vi anbefaler å følge de offisielle reiserådene gitt av internasjonale og nasjonale myndigheter. Her kan du holde deg oppdatert på Utenriksdepartementet sin nettside.

Bestilling av opphold gjennom Primatoscana er ikke en pakkereise. Ved bestilling av feriehus og leiligheter anbefales det å ha en reiseforsikring. Sjekk nøye hva din reiseforsikring dekker. Er dere flere familier som sammen leier en villa er det viktig at hver familie har en god reiseforsikring. Husk at barn over 22 år ofte ikke er dekket i en familieforsikring.