Planlegg din ferie til Italia!

Nå gleder vi oss til å kunne reise igjen!

Fra 5.7 2021 tok de norske innreiserestriksjonene og karantenereglene utgangspunkt i de samme terskelverdiene som EU. Fra 5. juli 2021 opphevet Utenriksdepartementet reiserådet som «frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til landene i EØS/Schengen og Storbritannia».

Hvis du planlegger å reise til Italia anbefaler vi at du sjekker oppdaterte regler for Innreisekarantene og regler ved ankomst til Norge

Trygt å feriere i våre feriehus og leiligheter

Primatoscana har nøye valgt ut våre feriehus og leiligheter. Våre samarbeidspartnere har lang erfaring med turisme og drift av overnattingssteder. Du skal føle deg trygg på at stedet du bestiller gjennom oss følger de til en hver tid gjeldende smittevernregler. Mange av våre feriehus, leiligheter og agritrutismo ligger i landlige og rolige omgivelser langt fra overfylte turiststeder. Vi legger vekt på at stedene vi tilbyr på vår nettside har gode rutiner for rengjøring og håndtering av søppel. Vi tilbyr innkvartering der du skal nyte friheten av å ha god plass i ferien.

Bestilling av feriehus for 2022

Vi opplever at høysesong 2022 allerede begynner å fylles opp. Enkelte har flyttet sommerferien far 2021 til 2022, og mange er nå reiselystne. Italia er et foretrukket ferieland for mange. Vi oppfordrer derfor dere som planlegger sommerferie i Italia å være tidlig ute med å sikre dere et feriehus. Dette er våre generelle betalingsrutiner: Ved bestilling av feriehus for sommerferien 2022 skal du først innbetale et depositum på 30% av totalbeløpet. Sluttoppgjøret forfaller 60 dager før ankomst. Ved flere av våre feriehus og leiligheter har vi tilpassede betalingsbetingelser. Kontakt oss om hvilke rutiner som gjelder ved stedet der du skal feriere. Ved bestilling av opphold i høysesong gjelder våre generelle betalingsrutiner, men skulle det bli nødvendig, vil det være mulig å flytte oppholdet uten å tape beløpet man har innbetalt.

Reiseråd i Italia

Du kan finne informasjon om reiseråd i Italia på nettstedet Italian National Tourist Board

Her kan du holde deg oppdatert om reiseråd til og i Italia: Den Norske Regjeringens Reiseråd til Italia

Her kan du finne oppdatert informasjon, innkommenrede reisende Italia.

Vi anbefaler å følge de offisielle reiserådene gitt av internasjonale og nasjonale myndigheter. Her kan du holde deg oppdatert på Utenriksdepartementet sin nettside.

Reiseforsikring

Bestilling av opphold gjennom Primatoscana er ikke en pakkereise. Ved bestilling av feriehus, leiligheter eller hotellopphold anbefales det å ha en reiseforsikring. Sjekk nøye hva din reiseforsikring dekker. Er dere flere familier som sammen leier en villa er det viktig at hver familie har en god reiseforsikring. Unge voksne over 22 år er ofte ikke dekket i en familieforsikring.