Priser

Samtlige priser på Primatoscanas nettside er oppgitt i norske kroner og er inklusive mva.

Betaling

Du kan benytte følgende betalingsmetoder:

  • Kredittkort Visa/Mastercard
  • Faktura

Vi aksepterer kort fra MasterCard og Visa. Kortbetalinger håndteres av vår samarbeidspartner Nets, og er en sikker betalingsform. Se avsnittet nedenfor. Beløpet trekkes fra din konto når du aksepterer bestillingen.

Sikkerhet ved kortbetaling

Vi benytter oss også av 3D Secure, et system som er laget av Visa International. 3D Secure er en løsning som ytterligere skal bedre sikkerheten når man betaler for varer og tjenester på nett med sitt betalingskort, og med 3D-Secure reduseres mulighetene for svindel betraktelig. Som kortholder er du derfor beskyttet mot misbruk av kortnummeret ved at du selv må bekrefte din identitet før du betaler.

Kortselskapet vil vanligvis refundere hele beløpet dersom du av en eller annen grunn skulle være så uheldig å oppleve svindel når du benytter ditt kort til å handle fra oss.
Merk dog at dersom kortselskapet kan påvise at du har handlet uforsvarlig eller bedragersk, kan du selv bli ansvarlig for deler av, eller hele beløpet. 
Et eksempel på uforsvarlighet kan være at man skriver ned PIN-koden for betalingskortet og oppbevarer dette sammen med kortet.