Villa Lucia, oversikt
Villa Lucia, basseng
Villa Lucia, bassengområde
Villa Lucia, uteplass med tak
Villa Lucia, fasade
Villa Lucia, den utsikten!
Villa Lucia, flere uteplasser
Villa Lucia, kjøkken
Villa Lucia, kjøkken
Villa Lucia, stue
Villa Lucia, stue
Villa Lucia, stue
Villa Lucia, soverom
Villa Lucia, soverom
Villa Lucia, nyt en kopp kaffe om morgenen her.
Villa Lucia, utsikt
Villa Lucia, utsikten
Villa Lucia, kjøkken
Villa Lucia, kjøkken
Villa lucia, terrassen
Villa Lucia, veranda
Villa Lucia, bassenget
Villa Lucia, bassenget
Villa Lucia, bassenget

Villa Lucia

Villa Lucia

Toskansk villa med flott utsikt, basseng og frodige uteormåder

Sjarmerende toskansk villa med utsikt, inndelt i 4 leiligheter. Eiendommen ligger høyt i en vakker åsside i Pistoia sentralt i Toscana. Pistoia ligger nær kjente byer som Firenze, Pisa og Lucca. Villa Lucia har totalt plass til 25 personer. Villaen ligger på en stor eiendom med basseng og fine frodige uteområder. Villaen aircondition.

Dette er det ideelle stedet for en ferie i vakre Toscana. Her er det bare å finne seg en god stol, trekke inn duften av lavendel og nyte det toskanske landskapet og utsikten til små landsbyer. Den italienske familien som eier stedet tar i mot sine gjester med hjemmelaget syltetøy, ferske egg og kanskje en kake. De bor ikke selv på eiendommen, men er ofte innom for å stelle hagen. På forespørsel kan de tilberede middag for sine gjester.

På eiendommen finner man små koselige håndmalte treskilt som forteller hvor man kan finne alt fra lekeplass, parkeringsplass, grillplass, og basseng (10x9m, dybde 1,40m). Bassenget er åpent i perioden mai-september. Spør ev om utvidet åpningstid. Eierne er hageentusiaster, og på eiendommen finner man en mengde ulike blomster.

Villa Lucia

Villaen er nylig blitt renovert. Leilighetene er godt utstyrt og har en sjarmerende stil. De inneholder oppholdsrom/stue, kjøkken og bad. Alle leilighetene har privat uteplass med bord og stoler. I høysesong leies eiendommen leies ut som en stor enhet.  Villaen ligger oppe i en åsside, og der er ofte en liten bris. Villaen er bygget med tykke murvegger som holder varmen ute. Det er myggnetting på vinduene slik at man fint kan sove med vinduer åpne.

For den som er glad i å sykle eller løpe i ferien, ligger forholdene til rette i åssiden ved eiendommen. Om høsten kan du delta i innhøstingen av oliven og se hvordan de lager «Extra Virgine Olive Oil». Smaken av hvitt brød dyppet i nypresset olje må oppleves.

Beliggenhet

Pistoia ligger sentralt i Toscana med mulighet til å besøke kjente steder som Firenze, Pisa, vindistriktet Chianti og Lucca. Lucca historiske sentrum utgjør en av Toscanas koseligste gamle middelalderbyer, og er lett å bli begeistret i. Pistoia er en uoppdaget koselig by. Her er det godt utvalg av butikker og restauranter. Utelivet i Pistoia er trivelig, og skiller seg ut i forhold til andre toskanske landsbyer. Her er det yrende liv til aperitivo på byens barer.

Versilia-kysten med fine sandstrender ligger ca. 50 minutter unna med bil. Viareggio er en populær badeby hvor man kan sprade langs den livlige bulevarden, som har godt utvalg av restauranter, kafeer, barer og butikker.

Pisa flyplass 70 km – Lucca 25 Km – Firenze 50 km. 60 km med bil fra Viareggio med sine deilige sandstrender. Nærmeste dagligvare ligger 1,8 km unna. Restaurant 800 m unna. Shopping senter 1,5 km, restaurant – pizzeria 500 m. Nærmeste togstasjon ligger i Pistoia 15 km unna. 5 km unna er det en 18 hulls bane. Termisk bad i Montecatini Terme 15 km unna. Villa Lucia er i nærheten av landsbyen Larciano hvor du kan finne supermarked, butikker, bank og sportsutstyr.  Empoli 19 km, Lucca 25 km, Firenze 50 km, Versilia/sjøen 60 km, Pisa 60 km, Siena 70 km, San Gimignano 45 km, Alpi Apuane 75 km, Cinque Terre 125 km.

 

Om Villaen (21+4)

De fire leilighetene passer fint å leie sammen av 4-5 familier. Totalt har villaen 10 soverom. I tillegg kommer ekstrasenger og sovesofa. Aircondition i leiligheten Mandorlo (3 soverom). Fra september 2021 blir det aircondition i alle leilighetene med unntak av Biancospino. Her følger beskrivelse av de fire enhetene Biancospino, Glicine, Corbezzolo og Casa Mandorlo, som til sammen utgjør Villa Lucia:

Biancospino (2+1)

Liten komfortabel toroms leilighet. Består av et oppholdsrom med praktisk kjøkken og peis. Dobbelt soverom, hvor det er mulig å sette inn en ekstra seng ved behov, og bad. Leiligheten har ikke aircondition, men dette er en kjølig leilighet.

Glicine (9+1)

Går over tre etasjer og er innredet i rustikk toskansk stil. Første etasje består av kjøkken med oppvaskmaskin, stue med tv, bad og en stue med peis. Andre etasje har tre dobbeltrom, bad, samt et enkeltrom med tilgang til stor og fin veranda med utsikt over gårdsplassen. Gjennom et av dobbeltrommene er det tilgang til tredje etasje, der det er et stort rom med enkeltseng, en smal dobbeltseng og et privat bad. Rommet har balkong. Fra september 2021 har leiligheten aircondition.

Corbezzolo (4+2)

Denne leiligheten er designet som et gammeldags toskansk hus. Leiligheten har stort kjøkken og stue i første etasje, to doble soverom og et bad i andre etasje. I stuen er det sovesofa for 2 personer. Fra september 2021 har leiligheten aircondition.

Casa Mandorlo (6)

Aircondition i alle tre dobbeltrom. Går over tre etasjer. Bakkeplan inneholder stue med peis, TV, kjøkken og bad. Utgang til hage både foran og bak boligen. Andre etasje: To dobbeltrom, hvorav ett med god utsikt. Bad. Tredje etasje: Dobbeltrom. Koselig uteplass med bord og stoler.


Priser

Hele villaen (25) 1/4-1/6 1/6-29/6 29/6-31/8 31/8 28/9 30/9-28/10
€ 3.700 € 4.600 € 6.790 € 4.600 € 3.700

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag. Spør eventuelt om andre tidsrom.

Sluttrengjøring, sengetøy og håndklær er inkludert og skiftes ukentlig.
Det kommer en kostnad på eventuell bruk av AC og oppvarming. Leses av på måler og gjøres opp kontant lokalt.
Det betales et tillegg for strøm til oppvarming, dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 800,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Vaskemaskin er tilgjengelig i fellesrom. € 4,00 pr vask.
Kjøkkenet må forlates uten oppvask og kjøleskapet skal tømmes. Dersom man har brukt peisen skal den tømmes for aske/ved. Grillen ute skal være rengjort. Dersom eieren ikke finner dette skikkelig utført kan det holdes tilbake et beløp fra sikkerhetsdepositumet.
Søppel. Det vil bli holdt tilbake € 15,00 pr leilighet for de som ikke ønsker å kildesortere etter beskrivelse fra eieren.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 15.00 og 18.00. Dersom man ankommer etter 18.00 må eieren bli informert i god tid i forveien, og det må gjøres egen avtale direkte med eieren.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • Babyseng
 • Basseng
 • Engelsktalende vertskap
 • Grill
 • Internett
 • Internettstick til utlån
 • Komfyr
 • Mikrobølgeovn
 • Oppvaskmaskin (kun i leil. Viola)
 • Privat parkering
 • Strykejern
 • TV
 • Vaskemaskin
 • Vaskemaskin i fellesrom (€ 4 pr vask)
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.