Sjarmerende italiensk keramikk
Lilla blomster foran Hotel Giulia
Basseng på hotellet
Anitca Borgo
Bassengglede
Flott restaurant
Innbydende frokostbuffet
Frokost på Giulia Noto
Flott italiensk keramikk overalt.
Velkommen til Hotel Giulia
Historiske gleder over hele eiendommen.
Italiensk keramikk i flott spreke farger.
Deilige dager under parasollen
På hotellet finner du en restuarant full av sjarm.
Oversikt over hele eiendommen.
Vakre historiske detaljer.
Uteområde ved restauranten
Det klassiske soverommet på hotel Giulia,
Suiten på Hotel Giulia
Standard soverom på Hotel Giulia
Velkommen til Hotel Giulia
Uteservering
Sjarmerende bygninger.
Nyt en deilig kopp kaffe på fargerike bord.
Kos og hygge i restauranten
Slapp av ved bassenget
Berømt trapp i Noto
Historiske Noto Catedral
Nydelig stemning hele døgnet.
Kveldsteming på Hotel Giulia
Nydelige detaljer.
En god start på dagen.
Detaljer ved frokostbuffeen.
Bassengområde
Blomsterglede

Hotel Giulia Noto

Hotel Giulia Noto

Lite og sjarmerende 4 stjerners Hotel i provinsen Noto. Stedet ligger 2 km fra kysten og fine strender. Eiendommen har vært i familien i generasjoner og har over mange år dyrket vindruer, oliven og andre frukt og grønnsaker.  Dagens eiere er stolte av å være et av de første hotellene i dette området og det tidligere gårdshuset frem står i dag som et elegant og autentisk sted der tiden går stille, i vakre omgivelser. I restauranten som er åpen for frokost, lunsj og middag serveres kortreist mat, og flere av råvarene er fra egen gård.

Gjester disponerer herlig basseng og vakre uteområder. Her kan man kombinere rolige dager på eiendommen med utflukter til flere spennende byer i nærheten. Nærmeste flyplass ligger ca 1 time unna med bil – 99 km: Catania og flyplassen Fontanarossa lufthavn.

Hotellet har pene dobbeltrom type: Basic, Classic og Suite.

Interessante byer

Noto: Noto ligger 17 km fra Hotellet, er en pittoresk by på østkysten av Sicilia. Noto er kjent for sin enestående barokkarkitektur og historiske sjarm. Byen ble i stor grad ødelagt av et jordskjelv i 1693, men ble nøye gjenoppbygd i den overdådige barokkstilen som var populær på den tiden. Noto er et fantastisk reisemål for de som ønsker å oppleve det beste av siciliansk sjarm og skjønnhet.

Siracusa (Syracuse): Dette er en av de mest kjente byene på Sicilia og ligger bare en kort kjøretur fra Noto. Siracusa har en rik historie og var en av de mektigste byene i antikkens Hellas.

Modica: Modica er en annen barokkby som ligger nær Noto. Byen er kjent for sin deilige sjokolade, og du kan besøke sjokoladefabrikkene og prøve noen av de beste sjokoladeopplevelsene på Sicilia.

Ragusa: Ragusa er delt inn i to deler, Ragusa Ibla og Ragusa Superiore, som begge er kjent for sin barokkarkitektur. Byen har en sjarmerende atmosfære med smale gater og flotte kirker. Ragusa er også kjent for sin deilige mat, inkludert lokale retter som «cavatelli» og «scacce.»

Taormina: Selv om Taormina ligger litt lenger unna Noto, er det verdt turen. Taormina er kjent for sin fantastiske utsikt over Etna, den historiske greske amfiteateret og sitt vakre sentrum fylt med butikker, restauranter og kafeer.


Priser


Service

  • 5 min til sjøen
  • AC
  • Basseng
  • Frokost
  • Hårføner
  • Resepsjon
  • Restaurant
  • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.