Anitca Borgo
Sjarmerende italiensk keramikk
Lilla blomster foran Hotel Giulia
Basseng på hotellet
Hotel Giulia Noto, kort vei til fine strender
Bassengglede
Flott restaurant
Innbydende frokostbuffet
Frokost på Giulia Noto
Flott italiensk keramikk overalt.
Velkommen til Hotel Giulia
Historiske gleder over hele eiendommen.
Hotel Giulia Noto, Testa Di Moro
Italiensk keramikk i flott spreke farger.
Deilige dager under parasollen
På hotellet finner du en restuarant full av sjarm.
Oversikt over hele eiendommen.
Vakre historiske detaljer.
Uteområde ved restauranten
Det klassiske soverommet på hotel Giulia,
Suiten på Hotel Giulia
Standard soverom på Hotel Giulia
Velkommen til Hotel Giulia
Uteservering
Sjarmerende bygninger.
Nyt en deilig kopp kaffe på fargerike bord.
Kos og hygge i restauranten
Slapp av ved bassenget
Berømt trapp i Noto
Historiske Noto Catedral
Nydelig stemning hele døgnet.
Kveldsteming på Hotel Giulia
Nydelige detaljer.
En god start på dagen.
Detaljer ved frokostbuffeen.
Bassengområde
Blomsterglede

Hotel Giulia Noto

Hotel Giulia Noto

Sjarmerende hotell på Sicilia

Lite og meget sjarmerende 4 stjerners hotell i stein i provinsen Noto på Sicilia. Stedet ligger 2 km fra kysten og fine strender. Eiendommen har vært i familien i generasjoner og her har det over mange år vært dyrket vindruer, oliven og andre frukt og grønnsaker.  Dagens eiere er stolte av å være et av de første hotellene i dette området og det tidligere gårdshuset frem står i dag som et elegant og autentisk sted der tiden står stille, i vakre omgivelser. I restauranten kan man innta frokost, lunsj og middag. Her serveres kortreist mat, og flere av råvarene er fra egen gård. Ved Hotel Giulia Noto legger man ekstra vekt  på at du skal kunne nyte god mat i god atmosfære. Eiendommen er typisk italiensk og består av flere gamle steinbygninger, og med en corte/gårdsplass mellom dem.

Hotellet egner seg for alle, men passer ekstra godt for voksne på tur. Gjester disponerer herlig basseng og vakre uteområder. Her kan man kombinere rolige dager på eiendommen med utflukter til flere spennende byer i nærheten.

Hotellet har pene dobbeltrom type: Basic, Classic og Suite. Prisene varierer med de på året. Ta kontakt med Primatoscana om pristilbud.

Beliggenhet

Flyplass: Flyplassen Fontanarossa, ved Catania, ligger ca 1 t unna.

Noto: Fra hotellet er det 17 km til den pittoreske byen Noto, beliggende på Sicilias østkyst. Noto er kjent for sin enestående barokk-arkitektur og historiske sjarm. Byen ble i stor grad ødelagt av et jordskjelv i 1693, men ble nøye gjenoppbygd i den overdådige barokkstilen som var populær på den tiden. Noto er et fantastisk reisemål for de som ønsker å oppleve det beste av siciliansk sjarme og skjønnhet.

Siracusa (Syracuse): Dette er en av de mest kjente byene på Sicilia og ligger bare en kort kjøretur fra Noto. Siracusa har en rik historie og var en av de mektigste byene i antikkens Hellas.

Modica: Modica er en annen barokk by som ligger nær Noto. Byen er godt kjent for sin sjokolade og her kan dere kan besøke spennende sjokolade fabrikker.

Ragusa: Ragusa er delt inn i to deler, Ragusa Ibla og Ragusa Superiore, som begge er kjente for sin barokkarkitektur. Byen har en sjarmerende atmosfære med smale gater og flotte kirker. Ragusa er også kjent for sin deilige mat, inkludert lokale retter som «cavatelli» og «scacce.»

Taormina: Selv om Taormina ligger litt lenger unna Noto, er det verdt turen. Taormina er blandt annet  kjent for sin fantastiske utsikt over Etna, det historiske greske amfiteateret og sitt vakre sentrum fylt med butikker, restauranter og kafeer.


Priser

Be om pris

Pris per dobbeltrom, inkludert frokost fra Euro 240 per natt. Prisene varierer fra sesong.

Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Det betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.


Service

  • 5 min til sjøen
  • AC
  • Basseng
  • Frokost
  • Hårføner
  • Resepsjon
  • Restaurant
  • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.