Online dessertkurs 26. mars

Søte fristelser fra Italia.

Kokkekurs live fra Toscana med Mauro og Tze’ela i Cooking in Toscana.

NESTE KURS
Dato: lørdag 26. mars 2022
Tid: 18.00 til ca.19.30
Pris: pr husstand kr 250,-


Inkl: 1 t og 30 min live kokkekurs på zoom, handleliste og oppskrift

Lørdag 26. mars kan du bli med på kokkekurs hjemme i ditt eget kjøkken. Denne kvelden skal vi lære å lage to typiske italienske desserter. Den ene desserten er Tiramisu og den andre desserten er en italiensk sitronkake. Dette er to farlig gode desserter som fremover kan komme til å bli dine favoritter. Kokkene fra Cooking in Toscana overrasker alltid, og deler sine hemmeligheter om hvordan å få frem de gode smakene.

Onlinekurset legger opp til at vi lager kakene sammen, men du kan selvfølgelig velge å se på og lage dem senere. Mauro og Tze’ela snakker godt engelsk, og fra sitt kjøkken i Lucca kan vi bli med på en reise til Toscana.

Samle familien på kjøkkenet og oppfordre venner og kjente til å melde seg på. De beste opplevelsene har vi sammen. 

Våren 2021 startet Primatoscana med live onliekurs fra Toscana. Sammen med Cooking in Toscana har vi hatt pastakurs, pizzakurs, antipasti -kurs, BBQ-kurs. Dessertkurset er det siste onlinekursert våren 2022. Det planlegges nye kurs for høsten 2022.

Dette lærer du:

  • Lage to ulike desserter
  • Italiensk mattradisjon
  • Kanskje noen italienske ord

Direkte til ditt kjøkken

Live-kurset sendes direkte fra kjøkkenet hjemme hos Mauro og Tze’ela som bor i Lucca. I kjøkkenet er det to kameraer, slik at vi kan følge kokkene og deres tilberedning på en god måte. Kokkene er kjent for mange av Primatoscana sine kunder da de ofte leies inn som kokker til grupper. De har lang erfaring og brenner for det italienske kjøkkenet. De er glad i et glass vin og er i sitt ess når de lager mat sammen med andre. Primatoscana vil være host på kokkekursene og kan besvare eventuelle spørsmål på norsk underveis.

Forberedelser

Du mottar handleliste og informasjon om eventuelle forberedelser sammen med personlig zoom-invitasjon, når betalingen er registrert. Har du ytterligere spørsmål, kontakt oss på: post@primatoscana.no


MELD DEG PÅ HER

Påmelding innen kl 14.00 dagen før kurset.
Primatoscana påberoper seg retten til å begrense antall deltakere.
Faktura blir sendt på e-post etter bestilling.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.