Sammen skal vi lage fire ulike typer typisk italiensk antipasti. Med oss live fra Lucca møter du Mauro og Tze’ela i «Cooking in Toscana». Antipasti er herlige småretter, og et perfekt følge til et glass sprudlende. Gå våren og sommeren i møte med gode tips til hvordan du kan tilberede antipasti og få frem den italienske stemningen!

Nå som vi ikke kan reise til Italia, inviterer Primatoscana til hyggelig opplevelse for deg og familien. Ved påmelding mottar du en handleliste og en zoom-invitasjon, og fra ditt kjøkken kan du lage maten sammen med kokkene. Det er mulig å stille spørsmål under veis, og selvsagt legges det inn pauser til å prøvesmake og til å ta en skål.

NESTE KURS
Dato: 24. april 2021
Tid: 18.00 til 19.30
Pris: pr husstand kr 250,-

Inkl: 1 t og 30 min live kokkekurs på zoom, handleliste og oppskrift.

Direkte fra det italienske kjøkken

Live-kurset sendes direkte fra kjøkkenet hjemme hos Mauro og Tze’ela som bor i Lucca. Kokkeekteparet er kjent for mange av Primatoscana sine kunder da de ofte leies inn som kokker til grupper. Det siste halve året har de hatt stor suksess med live-kokkekurs direkte fra Italia. De har lang erfaring og brenner for det italienske kjøkken. De er glad i et glass vin og er i sitt ess når de lager mat sammen med andre. De snakker godt engelsk. Primatoscana vil være host og kan besvare eventuelle spørsmål på norsk underveis.

Forberedelser

Du mottar handleliste og personlig zoom-invitasjon når betalingen er registrert. Har du ytterligere spørsmål kontakt oss på: post@primatoscana.no


MELD DEG PÅ HER

Påmelding innen kl 14.00 dagen før kurset.
Primatoscana påberoper seg retten til å begrense antall deltakere.
Faktura blir sendt på e-post etter bestilling.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.