Online kokkekurs lørdag 22. mai kl 17:30.

Du får oppskrift på gode marinader og tilbehør til grillmat, og sammen lager vi maten og gjør alt klart for en italiensk bbq kveld. Live fra Toscana møter du Mauro og Tze’ela i «Cooking in Toscana», som alltid overrasker med spennende oppskrifter og gode smaker.

Nå som vi ikke kan reise til Italia, inviterer Primatoscana til italiensk stemning hjemme på ditt eget kjøkken. Ved påmelding vil du motta handleliste og instrukser på forberedelser. Kurset starter kl 17:30 og varer i ca 1 time og 45 min. Vi lover god stemning. Det er mulig å stille spørsmål underveis eller å oppfordre til en felles skål. Mot slutten av kurset tenner vi grillen, og når du logger deg av er du klar til å legge kjøttet på grillen og forsette kvelden.

NESTE KURS
Dato: 22. april 2021
Tid: 17:30 til 19:00
Pris: pr husstand kr 250,-

Inkl: 1 t og 30 min live kokkekurs på zoom, handleliste og oppskrift.

Direkte fra det italienske kjøkken

Live-kurset sendes direkte fra kjøkkenet hjemme hos Mauro og Tze’ela som bor i Lucca. Kokkeekteparet er kjent for mange av Primatoscana sine kunder da de ofte leies inn som kokker til grupper som ferierer i Italia. Det siste halve året har de hatt stor suksess med live-kokkekurs direkte fra Italia. De har lang erfaring og brenner for det italienske kjøkken. De er glad i et glass god italiensk vin og er i sitt ess når de lager mat sammen med andre. De snakker godt engelsk. Primatoscana vil være host og kan besvare eventuelle spørsmål på norsk underveis.

Forberedelser

Du mottar handleliste og personlig zoom-invitasjon når betalingen er registrert. Har du ytterligere spørsmål kontakt oss på: post@primatoscana.no

MELD DEG PÅ HER

Påmelding innen kl 19:00 dagen før kurset.
Faktura blir sendt på e-post etter bestilling.

Påmelding online BBQ-kurs

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.