Villa Tiglio

Toskansk hus med plass til 8+2 personer i en åsside ved populære Lucca. Her ferierer man i landlige og rolige omgivelser, oppe i en åsside. Om morgenen blir du vekket til fuglekvitter, og duften av sjasmin. Villa Tiglio var opprinnelig en gammel mølle som er blitt total restaurert til et komfortabelt feriehus i tradisjonell toskansk stil. Eiendommen har vært i familiens eie i generasjoner, og går over flere mål. Her er det lunder med oliventrær og vindruer, og familien lager både olje og vin. På eiendommen er det to villaer med hvert sitt basseng, og 4 leiligheter med delt basseng. Villaene og leilighetene ligger godt adskilt fra hverandre. I høysesong arrangerer eierne et lite marked der man kan kjøpe og smake på diverse lokale produkter. En fotballøkke er til felles disposisjon. Villaen har ikke AC, men vifter i alle soverom.

Se våre tips: Ferie med barn i Italia  og hvordan du kan ta dagstur til Cinque Terre

Om ønskelig kan det bestilles kokk til å tilberede måltider og/eller holde kokkekurs. Eierne kan også stelle i stand «middag under stjernene». En middag med grillet kjøtt og levende musikk (kun tilgjengelig med et minimum antall personer).

Ved leie av denne villaen anbefales ikke å ankomme med stor bil da veien opp til villaen er svingete, og tidvis smal. Fra hovedveien kjører man på landevei opp til eiendommen ca 1,5 km.

Om villaen

Villaen er på ca 175 kvadratmeter og har et privat svømmebasseng  (4 x 6 og 1,20 m dypt) med parasoller, solstoler og utendørs dusj. Den har to uteplasser på romslig terrasse. En med parasoll, langbord og stoler, og en annen med parasoll og kurvmøbler . Her er også en steingrill.

Villaen går over to plan. Første plan er et godt utstyrt kjøkken og stor stue med peis. På samme nivå ligger også bad og vaskerom. På andre plan ligger to store soverom med dobbeltsenger, og ytterligere to dobbeltrom. I tillegg to bad med dusj. Fra dette planet kan man gå direkte ut til svømmebassenget. Kjøkkenet er utstyrt med ovn og gassbluss, mikrobølgeovn, amerikansk kaffemaskin, moccamaster, brødrister og vannkoker.  Huset har vaskemaskin, strykejern og strykebrett. Gratis Wi-Fi inne i huset og ved bassengkanten. Huset har parabol-TV.

Diverse avstander

13 km til Lucca sentrum. 6 km til anerkjent vingård. 30 min med bil til kysten (21 km), 53 km til Pisa flyplass (53 km). 2 km til nærmeste baker, 5 km til nærmeste supermarked. 2 km til et par restauranter. Firenze 104 km.

Villa (personer) 24/3-26/5 26/5-30/6 30/6-1/9 1/9-29/9 29/9-10/11
Villa Tiglio (8+2) 12.000 15.900 29.500 15.900 12.000

Prisene over er i norske kroner og gjelder ukesopphold. I høysesong er det kun leie lør til lør. Ellers min leie 3 netter.
Det kommer tillegg på Euro 80,00 for sluttvask. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.
Mulighet for å sette inn barneseng og barnestol.
Det betales et tillegg for strøm til oppvarming (sentralvarme, betales etter forbruk), dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum i på Euro 500,00 (eller tilsvarende omregnet til egen valuta). Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.

Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 og 19.00. Innehaver må eventuelt informeres om avvik.
Avreise: Innen kl 10.00.

  • 50 min. til kysten
  • Babyseng
  • Barnestol
  • Basseng
  • BBQ
  • Engelsktalende vertskap
  • Flere sittegrupper ute
  • Fotballbane
  • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.