Villa Tavarnelle

Ønsker du å bo i hus med basseng og gangavstand til butikker og restauranter? Villa Tavernelle ligger 300 meter fra sentrum av byen Tavarnelle Val di Pesa i Chianti. Huset har 4 dobbeltrom og plass til 8 personer (mulig å sette inn en ekstra seng). Hagen har utsikt utover en liten dal med vingårder og olivenlunder. Tavernelle og Chianti er spennende område for mat og vinelskere. Her ligger en rekke gode restauranter og kjente vingårder. Her kan man feriere tett på noen av de mest spennende byene i Toscana: Firenze, Siena, San Gimignano og Greve in Chianti, Volterra, Pisa og Lucca. Villaen er nylig totalrenovert, og fremstår som ny. Den er smakfullt innredet i typisk toskansk stil. Huset har herlig hage med basseng, og terrasse med langbord og  relax-område.  Villa Tavernelle henger sammen med annen boenhet. Boenhetene er totalt separert fra hverandre, med adskilt inngang/gårdstun og hage. Eiendommen er vertikaldelt. Fra hagen og terrassen er det ingen innsyn. Hagen er innrammet med store busker. Villa Tavernelle fremstår i så måte som en egen privat enhet.

Et populært sted å besøke er den hypermoderne vingården til Antinori, en av de største og viktigste vinprodusentene i Toscana. Gården ligger i Bargino ca 4 km fra Villa Tavernelle. Besøk også deres restaurant Riunccino 1180, som ligger med flott utsikt utover vinmarkene.

 

Om villaen

Villaen er på 150 kvm, og går over to etasjer. Stor utvendlig terrasse på 50 kvm. Første etasje består av en stor stue med peis, spisestue, stort og velutstyrt kjøkken, og bad. Andre etasje har 4 doble soverom (ett med mulighet for å sette inn en ekstra seng) og 2 bad. Det er aircondition i tre av dobbeltrommene, og i hele første etasje (stuen og i kjøkkenet). Alle soverom har myggnetting. Fra kjøkkenet i første etasje kommer man ut på terrassen på baksiden av huset. Terrassen har spisebord og relax-avdeling. Utendørs BBQ. Solterrasse rundt bassenget. Forøvrig hage med gressplen. Bassenget måler 4X8 meter (dybde 1,4 m). Bassenget er åpent i perioden 01/04 – 30/10. Huset har vaskemaskin, WIFI og privatparkering.

Villa Tavarnelle 31/3-28/4 28/4-26/5 26/5-23/6 23/6-1/9 1/9-22/9
8 pers. 10.900 14.500 18.500 28.500 18.500

Prisene over er i norske kroner og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag i sommersesongen.

Sengetøy og håndklær til bruk på badet og ved bassenget er inkludert i prisen.
Ekstra seng hvis 9 personer kommer som et tillegg på € 25,00.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 700,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Fra dette beløpet trekker man kostnader for strømbruk og sluttvask.
Eventuell bruk av strøm til oppvarming ikke inkludert i prisen.
Sluttrengjøring koster € 120,00. Strømkostnader er € 0,5 pr kwh. Det er AC som trekker mest strøm. Skru av på dagtid!
Prisene inkluderer ikke turistskatt. Denne skal betales på stedet. Turistskatten gjelder for alle personer over 14 år og utgjør € 1,50 pr døgn i inntil 7 døgn.
Mulighet for å leie en hushjelp for € 10,00 pr time og barnevakt for € 11,00 pr time.
Verten kan formidle: italiensk språkkurs, matlagingskurs, sykkelturer, vinsmaking mot tillegg.
Det er anledning å ha med små hunder. Disse må oppholde seg ute eller på terrassen. Pris for hund er € 120,00 pr uke.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 15.00 og 20.00. Ved behov for senere ankomst må dette avtales spesielt. Det tilkommer Euro 40,00 for å ha personale tilstede etter oppgitt innsjekk tidspunkt.
Avreise: Innen kl 11.00.

 • AC
 • AC på flere rom
 • Basseng
 • BBQ
 • Ekstraseng
 • Gangavstand til landsby
 • Gangavstand til restaurant
 • Grill
 • Myggnetting
 • Oppvaskmaskin
 • Peis
 • Privat parkering
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.