Villa Rossana

Delikat villa med plass til 11+1 personer. Stor hage, basseng og vingård som nærmeste nabo. Kun 2 km fra Lucca sentrum.

Villa Rossana ligger nær Lucca, som går for å være en av de vakreste byene i Toscana, og på ca 30 minutter med bil kan man nå sandstrendene på Viareggio. I Villa Rossana bor man sentralt, men likevel landlig. Villaen var opprinnelig et bondehus, og er pusset opp til en moderne villa. Den har beholdt den sjarmerende rustikke bondestilen, som er typisk for Toscana. En stor automatisk port leder inn til villaen som går over 3 etasjer. Eiendommen er inngjerdet. Villaen har en stor flat hage, som innbyr til lek og hygge. Bassenget (5x10m, dybde 1,40m) er åpent i perioden april og ut sesongen. Villaen har to fine sittegrupper utendørs. Den ene under tak, og med direkte tilgang til kjøkkenet. Her er det en stor BBQ. I tillegg er det en trivelig patio ved bassenget med langbord. På baksiden av huset er det en utendørs pizzaovn.

Villaen har høy standard, og interiør og farger på vegger og tekstiler er smakfulle og moderne. Huset har 6 soverom og 11 sengeplasser. 4 av soverommene har AC. Kjelleren ble pusset opp i 2010. Her ligger to av soverommene og ett av badene. For mange år siden ble kjelleren brukt som vinkjeller. Rommene er kjølige om sommeren. Villaen har er totalt 4 bad. I perioden fram til 30. mai leies ikke kjelleren ut. Den delen som leies ut da består av 4 soverom og 3 bad og har plass til 7 personer.

Lucca er en vakker gammel by omkranset av en 4,2 km lang bymur. Her ligger lokale små butikker tett i tett i trange brosteinsgater. Byen har et yrende kulturliv, 99 kirker og vakre piazzaer. Lucca er et fint utgangspunkt for å oppleve Toscana. Avstander: Pisa 40 min, sjøen 30 min, Lucca 4 min, Firenze 1 time, Siena 1 t 50 min. Nærmeste dagligvare ligger 5 min unna med bil.

Om Villa Rossana (11+1)

I huset er det i alt 6 soverom. Det er fire rom med dobbeltsenger, ett rom med to enkeltsenger og ett rom med en enkeltseng. Fire av rommene har AC. De siste rommene ligger i kjelleren og er svale (portabel AC tilgjengelig). Huset har fire bad. Et bad har boblekar og et annet har steamdusj. Huset har romslig gang og hall. Fra hallen kommer man inn i stor stue og fullt utstyrt toskansk kjøkken. Man har innsyn i flott peis med glassvegger både fra stue og kjøkken. I alle rom er det typiske toskanske tredragere i taket. I deler av huset er det terrakottafliser i gulvene. I andre deler er det parkett. Fra vinduene i stue og kjøkken er det god utsikt mot hhv hage og vinåker.  I forbindelse med soverommene er det mye garderobeplass, bl. a. med walk in closet. Huset holder høy standard.

100 m fra huset er det bar. I nærheten er det også butikk. Fra huset bruker man 30 min til sjøen. Til den gamle og sjarmerende byen Lucca tar det fire min med bil. Det finnes mengder av spesialbutikker der du kan finne oster, bakervarer, kjøttpålegg, vin og grønnsaker.

Villa Rossana 6/1-24/4 24/4-29/5 29/5-19/6 19/6-28/8
11 personer € 3.400 € 4.290
7 personer € 1.690 € 2.100
Villa Rossana 28/8-25/9 25/9-26/10 26/10-6/11 6/11-24/12
11 personer € 3.400 € 2.900 € 3.400 € 1.900

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Kun ukes-leie i juni, juli og august.

Det betales et tillegg for en ekstra person (utenom de 11) på € 150,00 pr uke. Maks 12 personer! (Maks 7 personer i perioden januar fram tom 29. mai.)
Leie av babyseng (0-3 år) koster € 50,00 pr uke.
Sluttvask koster € 200,00. Betales kontant på stedet.
Prisene inkluderer ikke turistskatt. Denne skal betales på stedet. Turistskatten gjelder for alle personer over 14 år og utgjør € 1,50 pr døgn i inntil 3 døgn.
Det betales et tillegg for strøm til oppvarming, dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
€ 60,00 for lett vask og skift av sengetøy og håndklær i helgen under lengre opphold.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 200,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Fra kl 16.00.
Avreise: Innen kl 10.00.

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Basseng (5x10m)
 • CD
 • DVD
 • Engelsktalende vertskap
 • Grill
 • Hårtørker
 • Internett
 • Kokk/kokkekurs
 • Komfyr
 • Mikrobølgeovn
 • Oppvaskmaskin
 • Privat parkering
 • Safe
 • Strykejern
 • Tillatt med dyr
 • TV Parabol
 • Utendørs pizzaovn
 • Vaskemaskin
 • Video
 • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Ett svar til “Villa Rossana”

 1. Sigrun Espe sier:

  Saman med våre fire foreldre og ei søster med to born (10 og 12 år) var eg og min sambuar i Toscana i ei veke i oktober 2014. Vi har også ein son på 3 år. Vi var alle veldig fornøyde både med Primatoscana og med huset vi budde i – Villa Rossana!

  Vi flaug frå Oslo til Pisa, og etter litt leigebilkø kom vi fram til huset ganske seint på kveld. Vi hadde ikkje tenkt på middag, men vertinna som var der for å møte oss ordna opp – ho tok med seg min sambuar inn til byen for å kjøpe pizza til heile gjengen 🙂

  Huset var stort og flott, og hadde alt vi trengte. Kjøkkenet var godt utstyrt, og ein kveld fyrte vi til og med opp den gamle pizzaovnen utanfor huset. Vi fekk god hjelp og klare instruksar frå vertinna. så det gjekk veldig bra!

  Det ligg ein liten matbutikk rett ved huset. Der ligg også ein liten kafe, men den rakk vi aldri å prøve. Det er ca 3 km inn til Lucca sentrum, og det var veldig enkelt å køre inn til utkanten av byen og parkere. Det var dessverre ikkje så fint å gå i området rundt huset – verken mot byen eller for å gå tur. Vegane er smale og det er ikkje lagt til rette for fotgjengarar. Dette var vel det einaste vi sakna. Men vi fann nokre småvegar og område «bak» huset der det gjekk an å ta seg ein liten joggetur. Ellers fungerte den store hagen veldig bra som fotballbane.

  Vi fekk hjelp frå Primatoscana til å bestille vinsmaking i området, og det var heilt supert! Vi vitja den gamle vingarden Montechiari i Montecarlo og vart imponerte både over det flotte området, vinane, omvisninga og det svært trivlege vertskapet.

  Vi besøkte Cinque Terre og Pisa, men favoritten var utan tvil Lucca – ein fantastisk by!