Villa Olivia, Bassenget
Villa Olivia, Langbord ute
Villa Olivia, Basseng og grotten
Villa Olivia, Fremside
Villa Olivia, Leilighet 1 - kjøkken
Villa Olivia, Leilighet 1 - kjøkken
Villa Olivia, Leilighet 1 - stue
Villa Olivia, Leilighet 1 - stue
Villa Olivia, Leilighet 1 - stue
Villa Olivia, Leilighet 1 - stue
Villa Olivia, Leilighet 1 - stue
Villa Olivia, Leilighet 1 - soverom
Villa Olivia, Leilighet 1 - bad
Villa Olivia, Leilighet 1 - soverom
Villa Olivia, Leilighet 1 - bad
Villa Olivia, Leilighet 1 - soverom
Villa Olivia, Leilighet 2 - stue
Villa Olivia, Leilighet 2 - stue
Villa Olivia, Leilighet 2 - stue
Villa Olivia, Leilighet 2 - stue
Villa Olivia, Leilighet 2 - stue
Villa Olivia, Leilighet 2 - stue
Villa Olivia, Leilighet 2 - stue
Villa Olivia, Leilighet 2 - soverom
Villa Olivia, Leilighet 2 - bad
Villa Olivia, Leilighet 2 - soverom
Villa Olivia, Leilighet 2 - soverom
Villa Olivia, Leilighet 2 - bad
Villa Olivia, Leilighet 3 - kjøkken
Villa Olivia, Leilighet 3 - soverom
Villa Olivia, Leilighet 3 - soverom
Villa Olivia, Leilighet 3 - soverom
Villa Olivia, Leilighet 4 - kjøkken
Villa Olivia, Leilighet 4 - stue
Villa Olivia, Leilighet 4 - soverom
Villa Olivia, Fossefall - park
Villa Olivia, Bordtennisbord og hall
Villa Olivia, Villaen er det hvite bygget til venstre ved bassenget
Villa Olivia, Fotballbane
Villa Olivia, Tennisbane
Villa Olivia, Fra hagen
Villa Olivia, Badmintonbane

Villa Olivia

Villa Olivia

Villa med historisk sus, stort basseng og fotballbane. Plass til 15 + 5 personer.

Villa Olivia er en praktfull historisk eiendom utenfor populære Lucca i Toscana. Villaen har plass for 15 + 5 personer, hage med basseng, fotballøkke og tennisbane. Villa Olivia er inndelt i 4 leiligheter og går over to etasjer. En femte leilighet kan åpnes om man er fra 16-20 personer.  Et ideelt sted for flere familier med barn som ønsker å tilbringe en uforglemmelig ferie i  Lucca. Eieren bor i egen villa på eiendommen. Hun er en eldre dame, og holder seg for seg selv.

Eiendommen er en av de viktigste villaene i Lucca, og har en historisk og kunstnerisk verdi. Den ble bygget rundt år 1500 av arkitet Matteo Civitali for familien Buonvisi. Parken er utsmykket med fontener, fossefall og statuer, og har flere spesielle og sjeldne trær og busker. Eiendommen er oppført på en liste over historiske, italienske hager og er åpen for besøk. Det er knyttet en legende til den gamle stallen fra 1600-tallet. Ovenfor Ludvig XIV (solkongen) hevdet Buonvisi-familien at stallen var vakrere enn et berømt rom i Versailles. Kongen sendte et bud for å sjekke om dette stemte. Budet fant veggene i stallen dekket av gullmynter, og Buonvisi vant veddemålet. Denne stallen ligger i underetasjen av villaen vi leier ut.

Villaen er innredet i ekte i toskansk bondestil, med innbydende og behagelig møbler. Rommene til feriehuset ligger i andre og tredje etasje.  Underetasjen er store lagerlokaler samt store lokaler som åpnes ved utelie til eksemeplvis bryllup. Villaen har to større kjøkken, og to mindre. I tillegg til 4 stuer og flere mindre oppholdsrom/stuer. De 4 (5) leilighetene kan åpnes med innvendige dører slik at villaen oppleves som en helhelt. Alle rommene har aircondition, med unntak av rom i andretasjen som er naturlig kjølige. Store flotte uteområder tilhører villaen. Ved det store svømmebassenget (18x8m, dybde på 0.6- 2.50 m) er det store parasoller. Bassenget er åpent i sesongen. På gressplenen er det langbord. Et gammelt og spesielt skifterom med toalett og bordtennisbord ligger ved bassenget. Fra bassenget går det trapp ned til hage med badmintonnett og grill. Et nivå nedenfor dette igjen ligger stor gressplen med to store fotballmål. 

Villa Olivia ligger ca 8 km fra Lucca sentrum. Pisa flyplass 43 km unna. Versilia-kysten 35 km unna. Nærmeste landsby er Marlia 2 km unna, eller Ponte a Moreano som ligger 2,5 km unna. Her finner man baker, og noen enkle butikker som slakter, grønnsaksbutikk og kolonial. Stort supermarked ligger i Marlia. Avstand til andre interessante byer: Garfagnana (40 km), Firenze (79 km), Siena (148 km), Bologna (160 km), Milano (286 km), Roma (363 km).

Om villaen

Villa Olivia er til sammen ca 400 kvm. Første etasje består av en hall med brostein og søyler og buede tak. Alle rom, bad og kjøkken/stue ligger i 2. og 3. etasje.  Totalt er inndelt i 5 leiligheter og har totalt 11 soverom, 7 bad. Dører mellom leilighetene kan åpnes slik at den oppleves som en selvstendig villa. Totalt er det 4 kjøkken i villaen. Villaen kan leies for 15 (4 leiligheter) til 20 personer (4 leiligheter).

Tredje etasje:
To store stuer med spisebord, sofa og peis
To kjøkken med stekeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og frokostbord
Fem bad (tre med dusj og ett med badekar)
4 dobbeltrom, 2 enkeltrom og 4 soverom med to enkeltsenger. 6 bad.

Alle rommene i denne etasje har aircondition.

Andre etasje:

Dobbelt soverom, bad med dusj, stue med kjøkkenkrok og utgang til svømmebassenget, hage og uteplass. Rommene i underetasjen har ikke air condition da de er naturlig kjølige. I denne delen ligger den femte leiligheten som kan åpnes hvis man er inntil 20 personer (se prislisten).  Denne leiligheten har to soverom med to enkeltsenger, kjøkken/oppholdsrom og ett bad med dusj. Det kan settes inn en ekstraseng i ett av soverommene. 

På et nivå litt nedenfor bassenget ligger hage med badmintonnett, grill og enkle utemøbler. På et plan nedenfor dette nivået ligger stor gressplen med to store fotballmål. Villaen har  aircondition, parabol-TV, microbølgeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin og WIFI. Tennisbane. Parkering til 4 biler. Barneseng og barnestol på forespørsel. Kjæledyr ikke tillatt.

Det kan arrangeres bryllup på eiendommen.


Priser

Hus (pers) 1/1-30/4 30/4-18/6 18/6-17/9 17/9-8/10 8/10-31/12
Villa Olivia (15) € 2.800 € 4.500 € 5.900 € 4.500 € 2.800
Villa Olivia (20) € 7.500

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag.

Inkludert i prisen er rengjøring av huset to ganger i uken (totalt 4 timer hver uke), Wifi, sengetøy og håndklær, vann og gass.
Det betales et tillegg for elektrisitet som brukes til AC og gass til oppvarming. Oppvarming er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Villaen, hage, park og basseng vedlikeholdes av vaktmester.
Sluttrengjøring koster € 200,00, og betales kontant på stedet. Ønskes ekstra rengjøring kan dette bestilles. Prisen er 12,00 € per time.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 17.00 og 19.00 lørdag. Ved ankomst senere enn 20.00 – 23.00 kommer et tillegg på € 50,00.
Avreise: Innen kl 10.00 lørdag.


Service

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • AC på flere rom
 • Babyseng
 • Basseng
 • Fotballbane
 • Gangavstand til landsby
 • Gangavstand til restaurant
 • Grill
 • Hårføner
 • Kokk/kokkekurs
 • Mikrobølgeovn
 • Oppvaskmaskin
 • Parkering
 • Tennisbane
 • TV Satelitt
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.