Villa il Tesoro, Uteområde med benk
Villa il Tesoro, Uteområde med bord og stoler
Villa il Tesoro, Huset og bassenget
Villa il Tesoro, Forfriskninger med panorama
Villa il Tesoro, Huset i solen
Villa il Tesoro, Fasade
Villa il Tesoro, Basseng med panorama
Villa il Tesoro, Solnedgang ved bassenget
Villa il Tesoro, Bassenget
Villa il Tesoro, Uteområde med bord og stoler
Villa il Tesoro, Uteområde med bord og stoler
Villa il Tesoro, Huset i solen
Villa il Tesoro, Uteområde med bord og stoler
Villa il Tesoro, Bordtennis
Villa il Tesoro, Langbord dekket til middag
Villa il Tesoro, Hall med stoler
Villa il Tesoro, Hall med stoler
Villa il Tesoro, Lyst og fint kjøkken
Villa il Tesoro, Lyst og fint kjøkken
Villa il Tesoro, Dekket til lunsj
Villa il Tesoro, Lyst og fint kjøkken
Villa il Tesoro, Lyst og fint kjøkken
Villa il Tesoro, Fersk brød
Villa il Tesoro, Biblioteket
Villa il Tesoro, Utgang fra biblioteket
Villa il Tesoro, Bad med dusj på terrassen
Villa il Tesoro, Soverom
Villa il Tesoro, Soverom
Villa il Tesoro, Soverom
Villa il Tesoro, Soverom - bord med stol
Villa il Tesoro, Soverom
Villa il Tesoro, Bad
Villa Il Tesoro, Huset
Villa il Tesoro, Annekset - fasade
Villa il Tesoro, Annekset - uteplass
Villa il Tesoro, Annekset - oppholdsrom
Villa il Tesoro, Anneks - soverom
Villa il Tesoro, Anneks - stol ved vinduet
Villa il Tesoro, Annekset - soverom
Villa il Tesoro, Annekset - bad
Villa il Tesoro, Fasade
Villa il Tesoro, Eiendommen
Villa il Tesoro, Panoramautsikt
Villa il Tesoro, Utsikten fra bassengskanten

Villa Il Tesoro

Villa Il Tesoro

Hus med utsikt mot havet. Villa Il Tesoro er en helt spesiell toskansk villa + anneks for 10+2 personer, og ligger vakkert til i en åsside i Pisa-provinsen med noe utsikt til middelhavet. Deler av villaen er mer enn 300 år gammelt. Den er totalrestaurert, og er i dag som sakset ut av et interiørblad. Fra rommene i første etasje har man dirkete utgang til store overbygde terrasser med flere innbydende sittegrupper. Eiendommen ligger ca 250 meter over havet, og er omgitt av oliventrær. Eieren er kunstner, noe man lett kan forstå av interiør og design. Farger og interiør er valgt med omhu. Første etasje er romslig, og de fleste rom har dør ut til uteområdet. Her ligger stort kjøkken i sjarmerende landlig stil, stor spisestue, to stuer og et bibliotek. Kjøkkenet har vannfilter, som gjør det mulig å drikke vannet direkte fra kranen. Man kan velge mellom vann med eller uten gass. Her slipper man med andre ord å kjøpe inn vann. I andre og tredje etasje ligger 4 soverom og to bad. Noen meter fra huset ligger koselig lite anneks med dobbeltseng og nytt bad. Ved terrassen er det laget et utendørs sjarmerende bad med dusj.

Alle soverommene (inkludert annekset) har gode vifter. Soverommene har godt med vinduer som kan åpnes for å få gjennomtrekk og frisk luft inn. Det er også myggnetting på vinduene. Villaen ligger høyt i en åsside og vender mot havet, og det er ofte en liten bris om dagen og på ettermiddag.

Eiendommen er stor, og flat. På siden som vender ut mot sjøen er det stor gressplen og et herlig basseng. På fremsiden og i grensene rundt tomten vokser oliventrær og sypresser. Landsbyen Castellina Marittima ligger ca 3 km unna. Villaen er ideell for spesielle markeringer som mindre bryllupsfester, jubileer og andre anledninger. Huset har plass til 10+2 personer, men har man flere gjester er det god plass utendørs for å dekke til fra 20 til 30 personer. Det finnes flere mindre B&B i nærheten for eventuelle gjester.

Bassenget måler 13,5 x 6,5m, med dybde 2,10m. Om vår og høst er det mulig å varme opp bassenget med solcellepaneler eller elektrisitet. Det kommer tillegg i pris ved bruk av elektrisk oppvarming. Et isolerende dekke beskytter bassenget mot varmetap når det ikke er i bruk. Bassenget er alltid åpent i sesongen. Spør om bassenget er åpnet hvis du forespør i perioden utenom mai til september. På eiendommen er det en overbygd carport med plass til 5 biler.

Avstander

Nærmeste landsby Castellina Marittima 2,7 km unna. 17 km til den sjarmerende badebyen Castiglioncello. 16,5 km til nærmeste sandstrand: «The White Beach Vada». 49 km til Pisa flyplass. 289 km til flyplassen i Roma Fiumicino. 86 km til Lucca. 338 km til Milano. 196 km til Bologna.

Om villaen (10+2)

Det er totalt sengeplass til 8 personer i villaen + 2 personer på ekstrasenger på to av soverommene. Totalt plass til 10 personer. Det er mulig å leie et ankes med plass til ytterligere to personer. Annekset ligger noen meter fra huset og har dobbeltseng, og ett bad med dusj.

Villaen har ikke AC, men det er  gode vifter i alle soverom både i villaene og i annekset. Villaen ligger i en åsside og det er en sval bris

Bakkeplan: stor hall og stuer med 2 peiser, et stort og godt utstyrt kjøkken, spisestue med stort spisebord og bibliotek. Bad med dusj. Det er sentralvarme i hele huset.

Andre etasje: 2 dobbeltrom, og 1 bad med dusj.

Tredje etasje: 2 romslige dobbeltrom, og 1 bad med badekar. På disse soverommene kan det settes inn to ekstrasenger fro barn/ungdom.


Priser

Villa/pers 9/4-25/6 25/6-27/8 27/8-8/10
Villa Il Tesoro, 8 personer € 4.100 € 4.900 € 4.100
Villa + anneks, 10 personer € 4.300 € 5.300 € 4.300

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag.

Inkludert i prisen er WiFi, sengetøy, håndklær, bassenghåndklær, rengjøring av huset to ganger i uken, badekåper, såpe, toalettpapir, rengjøringsprodukter, basis produkter i kjøkkenet (salt, pepper, sukker, mel, pasta, kaffe, te og oliven olje).
Sluttvask koster € 150,00, betales på stedet.
Rengjøring av bassenget en gang i uken.
Det betales et tillegg for strøm til oppvarming, € 25,00 pr dag. Dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Eventuell oppvarming av basseng kommer på € 30,00 pr dag. Sekk med ved € 20,00.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Fra kl 16.00 til 19.00.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • 30 min. til kysten
 • Amerikansk kaffemaskin
 • Åpen peis
 • Babyseng
 • Badekar
 • Basseng
 • Bordtennis
 • Brødrister
 • CD
 • DVD
 • Ekstrasenger
 • Fleksibel ankomst/avreise hele året
 • Grill
 • Oppvarmet basseng
 • Oppvaskmaskin
 • Parkering
 • Perfekt for bryllup
 • Privat parkering
 • Strykejern
 • Terrasse
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.