Villa Garda, Fasade
Villa Garda, Uteplass med liggestoler
Villa Garda, Bassenget
Villa Garda, Bassenget
Villa Garda, Uteplassen med parasoll, bord og stoler
Villa Garda, Stue på bakkeplan med utgang til hagen
Villa Garda, Stuen
Villa Garda, Stuen
Villa Garda, Kjøkken
Villa Garda, Spisestue
Villa Garda, Skrivebord
Villa Garda, Soverom
Villa Garda, Bad
Villa Garda, Soverom
Villa Garda, Soverom
Villa Garda, Bad
Villa Garda, Soverom
Villa Garda, Bad
Villa Garda, Soverom
Villa Garda, Bad
Villa Garda, Frodig hage
Villa Garda og Relais Garda, Båter ved Pechiera
Villa Garda og Relais Garda, Denne banen kan du ta opp til fjellet Baldo

Villa Garda

Villa Garda

Vakker villa nær Gardasjøen. 10 personer. Delt basseng.

I det frodige landskapet ved Gardasjøen, nær den koselige lille byen Peschiera ligger Villa Garda. Villaen ligger på samme eiendom som Relais Garda , og deler basseng med leilighetene på der. Eiendommen ligger ved den sørlige delen av Gardasjøen, med kort vei  byen Verona (28 km), fornøyelsesparker, til termiske parker og vinområdet Valpolicella og Soave (55 km). Ferie ved Gardasjøen passer for den som ønsker en aktiv ferie, men også for deg som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser med Italiensk mat og kultur. Villaen ligger tett på en flott golfbane.

Dette  er en 1700-talls eiendom i veneziansk stil, hvor de ansatte gjør sitt ytterste for å få deg til å føle deg hjemme. Stedet er familievennlig med stor hage, basseng og noen enkle lekeapparater. Bassenget (16 x 5 meter, dybde på 1,40 meter) er åpent i perioden fra påske til oktober og deles av leilighetene ved Relais Garda (se under leiligheter) og Villa Garda. Det er rikelig med liggestoler og parasoller ved bassengkanten. På eiendommen finnes – i tillegg til villaens egen hage – flere koselige sitteplasser i den gamle hagen. Villa Garda er romslig, og holder høy standard. I villaen finnes sjarmerende detaljer i møbler og interiør, og alle er godt utstyrt. På eiendommen ligger også 15 leiligheter. Se Relais Garda på vår nettside.

650 meter fra eiendommen ligger treningssenter og velværesenteret. Gjester får gode priser – spør betjeningen. Treningssenteret har golfbaner, tennisbane, strandvolleyball-bane og fotballbane. Velværesenteret har innendørs svømmebasseng og forskjellige typer badstuer. Her kan du få geitemelks-bad som de gamle romerne!

Om området

Den lille byen Peschiera (3 km) er sjarmerende med alle sine restauranter og butikker. Byen er omkranset av en middelalderborg, og flere kanaler renner gjennom byen. Ikke langt fra Peschiera ligger badestrender, og flotte turområder.

Området øst for Garda er kjent for sine naturlige varme kilder. Her finnes utendørs spa-sentre hvor du kan svømme i grottelignende formasjoner. (Sjekk Parco Termale del Garda). Reis innsjøen rundt og besøk byer som; Garda der du finner fornøyelsesparken Gardaland, Riva helt i nord,  Limone og Sirmione. Sirmione (25 minutter unna med bil) er en vakker smal halvøy, midt på sørkysten av Gradasjøen.  Her kan man spasere i den vakre gamlebyen omgitt av Gardasjøen på begge kanter. I Malcesine (49 km) kan man ta  kabelbanen «Monte Baldo» opp på fjellet, og få en spektakulær utsikt utover Gardasjøen. Her er det en hyggelig kafe, og muligheter for turer i fjellet både til fots og på sykkel.

Mange mener at Verona (28 km) er en av de vakreste byene i Italia. Her kan man oppleve utendørs operakonserter i «Arena di Verona», som ser ut som et Colosseum i miniatyr. Shakespeares Rome og Julie har Verona som kulisser, og en viss balkong er et yndet turistmål.

Stedet ligger nær flyplasser: 90 km fra Bergamo. 170 km/1t og 30min til Milano. 140 km/1t og 30min til Venezia.

Om villaen:

Villaen på 300 kvm. Fordeler seg over 3 etasjer og har 5 doble soverom, og ett enkeltrom. Totalt sengeplass til 10 personer. Egen hage med hagemøbler og parasoll.

Bakkeplan: Stor stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, soverom med to enkeltsenger og eget bad og ett WC med vask.
Andre etasje: Et dobbeltrom med dobbeltseng og eget bad med dusj, Et dobbeltrom med dobbeltseng og eget bad med dusj, Et dobbeltrom med to enkeltsenger og eget bad med dusj.
Tredje etasje: Et dobbeltrom med dobbeltseng og ett bad med dusj.

Villaen er utstyrt med: ovn på kjøkkenet, vaskemaskin, vaskerom med vaskemaskin, strykejern og strykebrett. Satellitt-TV, Wi.fi i stue og spisestue. AC, hårføner og safe.


Priser

Villa/pers 1/3-14/4 14/4-19/4 19/4-7/6 7/6-2/7 2/7-1/9
Villa Garda € 2.500 € 3.200 € 2.900 € 3.200 € 4.400
Villa/pers 1/9-11/9 11/9-18/9 18/9-4/10 4/10-31/10
Villa Garda € 3.600 € 3.200 € 2.900 2.500

Prisene oppgis i euro og gjelder pr uke. Spør eventuelt om pris på kortere opphold.

Valgfri ankomst og avreisedag, bortsett fra i perioden 1/7-31/8, der man må leie lørdag-lørdag.

Minimum leietid er som følger:
2/7-28/8: 7 døgn
14/4-18/4 og 7/6-1/7 og 1/9-17/9: 5 døgn
19/4-6/6 og18/9-3/10: 4 døgn
1/3-13/4: 2 døgn

Inkludert i prisen er: sengetøy og håndklær med ukentlig skift, bassenghåndklær i høysesong, sluttrengjøring og Wifi. (Gjestene må selv gjøre rent kjøkkenet.)
Her er både AC og oppvarming inkludert. Oppvarming er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Prisene inkluderer ikke turistskatt. Denne skal betales på stedet. Turistskatten gjelder for alle personer over 12 år og utgjør € 1,00 pr døgn.
Mulighet for å sette inn babyseng og høy babystol mot et tillegg i prisen på € 10,00 pr dag.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 15.00 -18.00.
Gi beskjed dersom du ankommer etter 18.00. Ved sen ankomst må det betales et gebyr på € 50,00 pr uke, ved mindre den sene ankomsten er avtalt på forhånd.
Avreise: Innen kl 08.00 – 10.00.


Service

 • 30 min. til kysten
 • AC
 • Babyseng (på forespørsel)
 • Basseng
 • Fasiliteter for tøyvask
 • Fleksibel ankomst/avreise hele året
 • Fotballbane
 • Gangavstand til landsby
 • Gangavstand til restaurant
 • Gartner
 • Golfbane i nærheten
 • Hårføner
 • Kjøkken
 • Komfyr
 • Mikrobølgeovn
 • Mulighet for ekstrasenger
 • Mulighet for internett
 • Parasoll
 • Satelitt-TV
 • Solsenger
 • Strykejern m/brett
 • Tennis og fotball 8km
 • Ukentlig vask
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.