Villa Catinca

Sjarmerende villa ved Lucca for 10 personer + 1 barn i babyseng. Basseng, stor hage og veranda under tak. AC i to av soverommene og i stuen. WIFI. 270 kvm.

Villa Catinca ligger landlig til i hjertet av Toscana. Hagen er pent beplantet med busker, trær og blomster. Bassenget (10,4 x 4,8 meter, med dybde på 1,2 meter) er omgitt av rikelig med solsenger, dekkstoler og parasoller. Bassenget holder åpent fra starten av april til slutten av oktober. En grill er tilgjengelig. Villaen har en overbygd veranda med bord, stoler og utsikt mot bassenget.

Mulighet for at en privat kokk kan komme til villaen og tilberede måltider. Det kan også arrangeres kokkekurs i villaen. Vertskapet er behjelpelig med å arrangere transport til/fra flyplassene i Pisa og Firenze, omvisning på vingård, vinsmaking, guidede turer til Pisa, Siena, Firenze og Cinque Terre, sykkelturer og hesteridning. Spør oss for mer informasjon om disse tjenestene! Det mest populære stedet å besøke er gamlebyen i Lucca. Hit tar det ca 15 min å kjøre. Er du glad i å sykle, er det flotte sykkelområder i umiddelbar nærhet. Vi hjelper gjerne med å formidle sykkelleie. Innenfor 15 min med bil ligger flere bra vingårder man kan besøke. Glem ikke å kjøpe med hjem olivenolje!

Ca 500 meter fra villaen ligger en pizzeria og en cafe. Nærmeste supermarket ligger 6 km unna. Avstander: Nærmeste flyplass (Pisa 30 km), nærmeste togstasjon (Pescia 5 km), nærmeste strand (Viareggio 20 km), Autostrada 6 km) og nærmeste golfbane (Montecatini 20 km).

Det er AC i de to soverommene på bakkeplan og i stuen på bakkeplan. Soverommene i underetasjen er relativt kjølige og har ikke AC. Wifi fungerer inne i boligen. Villaen har fasiliteter som TV, bordtennis og barneseng/reiseseng.

Om Villaen:

Villaen har 4 soverom og 3 bad (dusj, badekar med dusj og jacuzzi). Plass til 10 personer + 1 barn i babyseng.

Bakkeplan: To dobbeltrom, to bad, stue med peis, spisebord med sitteplass til 10 personer og godt utstyrt kjøkken (kaffemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, komfyr, kjøleskap og brødrister).

I underetasjen er det ett dobbeltrom og ett rom med fire enkeltsenger, ett bad og vaskerom.

Hus (pers) 26/12-25/5 2019 25/5-22/6 22/6-24/8 24/8-28/9 28/9-26/12
Villa Catinca (10+1 baby) 17.800 19.900 28.300 19.900 17.800

Prisene ovenfor er i norske kroner og gjelder pr uke i høysesong. Minimun 3 netters opphold i lav,- og midtsesongen, spør oss!
Kun ukesleie i juni, juli og august.

Inkludert i prisen er sengetøy og håndklær med ukentlig skift og bruk av WIFI.
Mulighet for å sette inn maksimum 1 gratis babyseng og 1 gratis høy babystol, spør oss!
Det betales et tillegg for bruk av strøm til f.eks AC/oppvarming (måles av etter bruk og betales kontant på stedet).
Sluttrengjøring koster € 130,00 pr uke, betales kontant på stedet.
Mulighet for midtukentlig vask, på forespørsel.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00 pr uke, betales kontant på stedet. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Håndklær til bassengbruk må medbringes.
Spør oss på forhånd for medbringing av dyr.

Ankomsttid: Mellom kl 17.00- kl 20.00. Gi beskjed ved senere ankomst!
Avreisetid: Innen kl 10.00.

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • AC på flere rom
 • Barneseng
 • Basseng
 • Jacuzzi
 • Kokk kan bestilles
 • Kokkekurs
 • Oppvaskmaskin
 • TV
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.