Villa Casolare

Toskansk villa med plass til 12 personer i en åsside ved populære Lucca. Her ferierer man i landlige og rolige omgivelser oppe i en åsside. Om morgenen blir du vekket til fuglekvitter, og duften av sjasmin.

Villa Casolare var opprinnelig et gammelt bondehus, men er blitt totalrestaurert til et komfortabelt feriehus i tradisjonell toskansk stil. Eiendommen har vært i familiens eie i generasjoner, og går over flere mål. Her er det lunder med oliventrær og vindruer, og familien lager både olje og vin. På eiendommen er det to villaer med hver sine basseng, og 4 leiligheter med delt basseng. Villaene og leilighetene ligger godt adskilt fra hverandre. I høysesong arrangerer eierne et lite marked der man kan kjøpe og smake på diverse lokale produkter. En fotballøkke er til felles disposisjon. Villaen har ikke AC, men vifter i alle soverom.

Se våre tips: Ferie med barn i Italia  og hvordan du kan ta dagstur til Cinque Terre

Om ønskelig kan det arrangeres med kokk tilbereder måltider og/eller holder kokkekurs. Eierne kan også stelle i stand «middag under stjernene». En middag med grillet kjøtt og levende musikk (kun tilgjengelig med et minimum antall personer).

Ved leie av denne villaen anbefales ikke å ankomme med stor bil da veien opp til villaen er svingete, og tidvis smal. Fra hovedveien kjører man på landevei opp til eiendommen ca 1,5 km.

Om villaen

Villaen er på ca 200 kvm og har privat svømmebasseng  (4 x 5  og 1,40 m dypt) med parasoller, solstoler og utendørs dusj. Den har overbygd pergola med et stort trebord og stoler for utendørs måltider. Her er også en steingrill. Villaen går over tre plan. Første plan er et åpent rom med godt utstyrt kjøkken og stue med peis. Her er det direkte tilgang til utendørs pergola. På samme nivå ligger også stort soverom, et dobbeltrom, to bad med dusj og et vaskerom. På andre og tredje nivå (1/2 plan) ligger ytterligere 4 soverom. Totalt 6 soverom og 2 bad. Kjøkkenet er utstyrt med ovn og gassbluss, mikrobølgeovn, amerikansk kaffemaskin, moccamaster, brødrister og vannkoker.  Huset har vaskemaskin, strykejern og strykebrett. Gratis Wi-Fi inne i huset og ved bassengkanten. Huset har parabol-TV.

Diverse avstander

13 km til Lucca sentrum. 6 km til anerkjent vingård. 30 min med bil til kysten (21 km), 53 km til Pisa flyplass (53 km). 2 km til nærmeste baker, 5 km til nærmeste supermarked. 2 km til et par restauranter. Firenze 104 km.

Villa (personer) 24/3-26/5 26/5-30/6 30/6-1/9 1/9-29/9 29/9-10/11
Villa Casolare (12) 13.000 26.000 31.000 21.000 13.000

Prisene over er i norske kroner og gjelder ukesopphold. I høysesong er det kun leie lør til lør. Ellers min leie 3 netter.
Det kommer tillegg på Euro 80,00 for sluttvask. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.
Mulighet for å sette inn barneseng og barnestol.
Det betales et tillegg for strøm til oppvarming (sentralvarme, betales etter forbruk), dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum i på Euro 500,00 (eller tilsvarende omregnet til egen valuta). Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.

Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 og 19.00. Innehaver må eventuelt informeres om avvik.
Avreise: Innen kl 10.00.

 • 30 min. til kysten
 • Amerikansk kaffemaskin
 • Åpen peis
 • Babyseng
 • Barneseng
 • Barnestol
 • Basseng
 • BBQ
 • TV Satelitt
 • Vinsmaking
 • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.