Villa Alberto, Huset
Villa Alberto, Bassenget
Villa Alberto, Nyt måltider utendørs i skyggen
Villa Alberto, Bassenget foran villaen
Villa Alberto, Overbygd sitteområde ved bassenget
Villa Alberto, Sitteområde under tak
Villa Alberto, Godt utstyrt kjøkken
Villa Alberto, Dør ut til hagen fra kjøkkenet
Villa Alberto, Spisestue med peis
Villa Alberto, Spisestue med peis
Villa Alberto, Pent soverom med dobbeltseng
Villa Alberto, Pent soverom med dobbeltseng
Villa Alberto, Pent soverom
Villa Alberto, Pent bad med badekar
Villa Alberto, Oppholdsrom
Villa Alberto, Hems med dobbeltseng og to sovesofaer (vises ikke på bilde)
Villa Alberto, Sittegrupper ved bassenget
Villa Alberto, Avslappning her i skyggen?
Villa Alberto, Bassengområde omgitt av pen hage
Villa Alberto, Dekket bord i hagen
Villa Alberto, Lavendel i hagen
Villa Alberto, Dekket bord i hagen
Villa Alberto, Dekket bord i hagen
Villa Alberto, Sitteområde under tak
Villa Alberto, Dekket bord med fristelser
Villa Alberto, Innsjøen på eiendommen

Villa Alberto

Youtube Icon Video av feriehuset

Villa Alberto

Sjarmerende og lekker toskansk steinvilla for 8 personer i Lucca provinsen. Wifi og AC. Flotte uteområder med terrasser, basseng, grill og pizzaovn.

Eiendommen har stor og velstelt hage med svømmebassenget (6mx12m, med dybde 110 cm – 150 cm) som ligger tett på villaen. Bassenget holder åpent fra påske frem til slutten av oktober (avhenger av været). Det er flere koselige sittegrupper utendørs. Både ved huset, og ved bassenget. Eieren er spesielt glad i lavendel, og har valgt lilla karmer rundt dører og vinduer, og på møblene ute. Mange steder er det hengt opp malerier med åkrer av lavendel, og det er eieren selv som har malt dem. I Villa Alberto bor man for seg selv og kan nyte det gode liv i Italia. Ønsker man å besøke kjente byer i Toscana har man et godt utgangspunkt.

Eiendommen er stor (40 mål), men busker og trær gjør den intim og koselig. På et område av eiendommen dyrker eieren diverse grønnsaker, og har også ulike frukttrær. Du skal ikke se bort fra at du blir servert noen solmodne tomater. Noen meter fra villaen ligger en liten tilhørende innsjø omgitt av trær. Ved bassengkanten er det ett koselig lite overbygg med bord og stoler under. Bassenget har trappetrinn som gradvis fører nedover i vannet. Det er BBQ og Pizzaovn utenfor villaen, nær sittegrupper.

Eierne av villaen bor i ett lite anneks på eiendommen og bruker ikke bassenget og terrassen når det er gjester i villaen.

Nærmeste bakeri og restaurant ligger 1 til 2 km unna. Lucca ligger sentralt i Toscana med mulighet til å besøke kjente steder som Firenze, Pisa, vindistriktet Chianti og Lucca. Lucca historiske sentrum utgjør en av Toscanas koseligste gamle middelalderbyer. En by det er lett å bli begeistret i.

Villaen ligger 52 km fra Pisa, Lucca sentrum 23 km, Firenze 65 km, Pisa airport 53 km, Siena 70 km, San Gimignano 45 km, Volterra 68. Siena 127 km. Nærmeste tettsted Altopascio 4 km unna. 45 km til nærmeste strand: Marina di Vecchiano.

 

Om Villaen (8)

Villaen går over to etasjer, og har to separate trapper som fører opp til andre etasje. Andre etasje er delt i to områder. Totalt er villaen på ca. 200 kvm.

Bakkeplan: Kjøkkenet er godt utstyrt med kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, amerikansk kaffemaskin og utgang til den store terrassen med langbord for opptil 10 personer, samt liten sittegruppe. I tillegg til kjøkken har første etasje spisestue, lite bibliotek, TV-stue med stor TV og ett mindre bad med dusj. Badet ligger ved siden av trappen opp til hemsen i andreetasje. I første etasje er det også vaskerom med vaskemaskin.

Andre etasje: Trapp fører opp til 3 soverom og stort bad. To av soverommene har dobbeltseng og det tredje har to enkeltsenger. Alle soverommene har aircondition.

Andre etasje/Hemsen: Trapp fører opp til stor og flott hems med dobbeltseng. Rommet har god takhøyde og har store vinduer. Ikke egnet soverom for små barn (under 4 år) da trappen opp er noe bratt.


Priser

Villa (pers) 8/1-15/5 15/5-26/6 26/6-28/8 28/8-25/9 25/9-23/10
Villa Alberto (8) € 1.400 € 2.500 € 3.300 € 1.900 € 1.400

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Kun utleie lør-lør i høysesongen. Prisen over er for 8 personer. Det kan bo ytterligere 2 personer
på sovesofa. Tillegg per person per uke utover 8 personer NOK 650,00.

Inkludert i prisene er bruk av sengetøy og håndklær med ukentlig skift, WIFI og sluttrengjøring.
Det betales ett tillegg for bruk av aircondition € 250,00 pr uke.
Det skal betales inn et sikkerhetsdepositum på € 400,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Babyseng og høy stol kan settes inn på forespørsel.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 17.00-21.00. Ankomst senere enn kl 21.00 må avtales på forhånd!
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Basseng
 • BBQ/Pizzaovn
 • Kaffemaskin (amerikansk)
 • Kjøkken (godt utstyrt)
 • Komfyr
 • Oppvaskmaskin
 • Peis
 • Solsenger
 • Terrasse
 • TV
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.