Hotell Royal

4 stjerners hotell. Portovenere. Liguriakysten.

Rett ved grensen til Toscana, og noen km fra La Spezia, ligger kystbyen Portovenere. Portovenere er en vakker pittoresk havneby med trange brosteinsgater, trivelige spesialforretninger og livlig restaurantliv langsmed havneområdet. I 2006 fikk Portovenere utmerkelsen Blått Flagg («Bandiera blu»).

Dette er en eksklusiv utmerkelse som blir tildelt strender og marinaer som innfrir strenge krav til miljø, sikkerhet, service og vannkvalitet.

Hotel Royal er et 4-stjerners hotell rett ved havnen og strendene i Portovenere. Hotellet har pene rom, de fleste med balkong mot hagen eller sjøen. Ved hotellet ligger strand der det er mulig å leie parasoll og liggestoler. Tennisbane, lekeplass og hage med solsenger og dekkstoler på baksiden av hotellet.

Hotellet har utendørs svømmebasseng med sjøvann på stor takterrasse. Ved bassenget (8x14m, dybde 1,o-2,80m) er det solstoler og gratis lån av håndklær. Bassenget er åpent i perioden mars – oktober, 09.00 – 19.00.  Frokost og lunsj serveres under den varme årstiden på terrassen ved bassenget. Hotellets restaurant er kjent for nydelig mat, og serverer lokal middelhavsmat. For gjester er det også  SPA med urter, et lite treningsstudio, og muligheter for massasje og tilpassede behandlinger, rensende behandlinger, badstue, tyrkisk bad, fargeterapi, aromaterapi og musikkterapi. Hotellet har garasje og område med trådløst nettverk.

Fra Portovenere går det ferger til La Spezia, Lerici og Cinque Terre. Cinque Terre betyr fem byer. Disse fem fiskerlandsbyene har status som nasjonalpark, og står på UNESCOs verdensarvliste. Her kan man gå til fots mellom byene, nyte storslått natur og gode måltider med dertil hørende drikke. Det går båt og tog mellom byene. Portoverne ligger nær grensen til Toscana, og ligger eksempelvis 90 km fra Lucca, og 98 km fra Pisa.

Dobbeltrom og suiter, med utsikt til hage eller sjøen. Alle suiter og enkelte dobbeltrom har balkong
Priser fra NOK 2.000,00 inkludert frokostbuffé.
Utsikt hage/2.000,00 pr natt. Utsikt sjøen/ 2480,00 pr natt.

Priser for barn:
– opptil 3 år, gratis hvis barnet sover i foreldrenes seng, eller i babyseng om ledig.
– NOK 220,00 pr natt opp tom 12 år, i ekstraseng på dobbeltrom.
– NOK 440,00 pr natt fom13 år, i ekstraseng på dobbeltrom.

Service som hotellet tilbyr: Restaurant, basseng, SPA, massasje, garasje, AC, minibar, WIFI, TV og telefon.
Her er AC og eventuell oppvarming inkludert i prisen.

Suite
Standard dobbel, utsikt sjø
Standard dobbel, utsikt hage

  • 5 min til sjøen
  • AC
  • Fleksibel ankomst/avreise hele året
  • Frokost på stedet
  • Gangavstand til landsby
  • Gangavstand til restaurant
  • Utsikt
  • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.