Casa Tofori

Casa Tofori er en pen villa med AC og med plass til 8 personer i populære Lucca. Huset ligger i en stor hage med basseng og hyggelige sittegrupper. Lucca ligger sentralt i Toscana, med kort vei til Pisa og kysten (38 km). Gagavstand til iten kolonail, og 1 km til restaurant.

Casa Tofori holder bra standard, og ligger i et vakkert område i Lucca. I hagen er det flere fine områder hvor man kan nyte utendørs måltider. En av uteplassene (patioene) ligger i tilknytting til villaen, en annen ved bassenget (5×8 meter, dybde 1.40 meter). Leier du villaen utenom perioden mai til september, så spør om bassenget er åpent. Villaen går over to etasjer, og er på ca 220 kvm. Totalt plass til 8 personer + 1 lite barn på 2 år. Den har totalt 4 soverom og 3 bad. Den er innredet i en typisk toskansk stil med synlige takbjelker og terracottafliser på gulvene. På bakkeplan ligger en romslig stue, godt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, spisestue, bad og vaskerom med vaskemaskin. I andre etasje ligger stue, to dobbeltrom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og ett soverom med en køyeseng. Disse soverommene deler to bad. Det er internett og parkering på eiendommen. Casa Tofori er del av en større villa. Den andre delen er ubebodd. Som leietager har man eksklusiv tilgang på bassenget og store hagen. Villaen har airconditioning i tre soverom samt underetasjen.

Villaen ligger ved en av Luccas vakre og historiske eiendommer – Villa Torrigiani.

Noen minutter unna finnes restaurant, bar/cafè, kolonial, baker mm. ”Strada del Vino” er betegnelsen på en vei som passerer ikke langt unna eiendommen. Dette betyr at det dyrkes vindruer langs strekningen. Flere av Luccas kjente vingårder ligger i nærområdet, og er verdt et besøk.

Sjarmerende Lucca sentrum ligger 10 km unna. Flotte sandstrender på Versilia-kysten kan nås på ca. 45 min. med bil. Pisa 52 km. Det er ca 70 km til Firenze og 1 1/2 time i bil til kystbyene Cinque Terre.

Casa Tofori 27/4-22/6 22/6-24/8 24/8-2/11
8 personer 27.600 30.900 27.600

Prisene over er i norske kroner og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag.

Inkludert i prisen er ukentlig skift av sengetøy og håndklær. Bruk av strøm er også inkludert.
Eventuelt bruk av oppvarming kommer i tillegg. Oppvarming er normalt ikke nødvendig i juni, til og med store deler av store deler av september.
Det skal betales inn et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Sluttvask er mot et tillegg på € 200,00.
Airconditioning: Det tilkommer en kostnad. Man betaler etter forbruk.
2 stk babysenger er tilgjengelig på forespørsel.
Vaskerom med tilgang til vaskemaskin.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00-19.00.
Avreise: Innen kl 10.00.

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Basseng
 • Gangavstand til restaurant
 • Grill
 • Hage
 • Internett
 • Kjøkken (godt utstyrt)
 • Parkering
 • TV
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.