Bestill sommerferien 2022 allerede nå!

Villa Torre, feriehus i Italia : Primatoscana

Å planlegge ferie er noe av det hyggeligste man kan gjøre, og nå er tiden inne for å planlegge ferien i 2022. Det er mange gode argumenter for at du skal velge deg nettopp Italia for din neste ferie. Ikke rart når Italia har hele 49 oppføringer på UNESCOs verdensarvliste. Italia er ikke et typisk land for charterturiseter. Her har du muligheten for en mer autentisk ferieopplevelse der du kommer tett på folket og kulturen. Med leiebil kan du dra på oppdagelsesferd til kjente og mindre kjente byer, bade i Middelhavet og se det vakre landskapet i innlandet.

Penger å spare

De mest populære husene og leilighetene blir raskt booket i de viktigste ferieukene. Det er penger å spare ved å bestille tidlig og få mulighet til å velge det feriehuset som passer best for deg. Bestiller du tett på avreise må du kanskje bestille et feriehus eller en leilighet med ett soverom mer enn det du strengt tatt trenger. Vi har ofte de samme behovene og ønskene. Vi ønsker hus og leilighet med uteplass der vi kan nye måltider utendørs. Leiligheter med uteplass, og leiligheter på bakkeplan bookes først.

Primatoscana har mer en 10 års erfaring med utleie av villaer og leiligheter i Italia. Vi har direkte kontakt med eieren og har personlig besøkt alle stedene du finner på vår nettside. Vi har personlig kontakt med våre kunder, og gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å finne huset eller leiligheten som passer ditt behov. Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet kan du sende oss en mail til post@primatoscana.no, og vi kommer raskt tilbake til deg.

Se våre leiligheter på familievennlige steder

Se ALLE våre familievennlige steder

Tenuta di Castagno, utleie i Italia : Primatoscana
Tenuta di Castagno

Se våre hus med plass til 8 personer

Se ALLE våre hus til 8 personer

Villa Valgiano, utleie i Italia : Primatoscana
Villa Valgiano

Se våre hus med plass til 20 personer

Er dere flere som skal feriere sammen, kan dere leie en villa helt for dere selv. Se ALLE våre villaer med plass til 20 personer.

Villa San Lucca, reise til Toscana : Primatoscana
Villa San Lucca, Midt i vinmarkene

Se våre leiligheter ved Gardasjøen

Se ALLE våre leiligheter ved Gardasjøen.

Sirmione/Gardasjøen

Våre leiligheter nær kysten av Italia

Se ALLE våre leiligheter ved kysten.

Versilia Apartments, ferie i Italia : Primatoscana
Versila-kysten

Bo på vingård

Se ALLE våre vingårder

Casale Terricciola, leie i Italia : Primatoscana
Casale Terricciola

Betal oppholdet med kort

Ved booking skal man kun betale 30% av totalbeløpet. Sluttoppgjøret betales 60 dager før ankomst. Du kan betale din ferie trygt med vår løsning for nettbetaling