Årets sommerbilde

Skal du til Italia i sommer? Vi elsker å vise frem Italia og jobber for at flere øyne skal rette seg mot den italienske idyllen, så vi oppfordrer alle som skal til Italia i sommer om å bruke hashtaggen #primatoscana og bli re-postet på våre plattformer!

Bruker du hashtaggen #primatoscana er du også automatisk med i trekningen om å få gratis plass ved ett kokkekurs denne høsten!

Cookingintoscana og våre gode venner Tze`ela og Mauro holder digitale kokkekurs direkte fra sitt kjøkken i Toscana. De er begge kokker og opptatt av samhold og den gode praten som følger ett godt måltid. De mener at kulturelle og språklige forskjeller er en kilde til kunnskap og læring når de deles med hvordan det det å leve en toskansk stil.

Italia og spesielt Toscana har vært en destinasjon vi alltid ønsker oss tilbake til, igjen og igjen. Vi ønsker å dele Italia med folket og oppfordrer dere til å følge oss på sosiale medier hvor dere vil finne inspirasjon til planlagte og fremtidige ferier i vakre Italia.

Så hvis du er som oss, som elsker å se på bilder fra Italia og Toscana og følger ulike hashtagger for inspirasjon og drømmer deg bort, anbefaler vi deg til å følge både oss, og hashtaggen #primatoscana. En typisk norsk sommer kan være variert, grå og regntung, så hva er vel bedre enn å se på bilder av flotte steder og sjarmerende landsbyer?